Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit választanátok?
Figyelt kérdés
Aki meghagyja nektek a grillcsirke felét vagy aki odaadja nektek a grillcsirke felét?
Aki nem szereti a grillcsirkét, az húzzon a túrórudis kérdés alá. :D <3
2018. okt. 2. 19:41
2/7 anonim válasza:
Nemonddmegmittegyek.#a túrórudistól jöttem ide
3/7 A kérdező kommentje:
Anyukámmal már nem sokra mennél egyes.
Kettes, itt csak csirke van :/
2018. okt. 2. 19:50
4/7 anonim válasza:
Aki oda adja az egészet neked, hogy te jól lakj, még akkor is ha ő éhes marad:)
5/7 A kérdező kommentje:
De mindkettőtöknek elég egy fél.
2018. okt. 2. 21:13
6/7 anonim válasza:
Nem igazán érzem a különbséget :) Akár meghagyja, akár odaadja, mindenképp nálam köt ki a fele. Talán csak az időbeliség más? Ha odaadja, akkor végül is együtt fogyaszthatjuk el, ha meghagyja, akkor gondolom nekem kopogó szemekkel ki kell várnom, amíg ő végez, és csak utána állhatok neki, így érted? Mert nyilvánvalóan akkor az "odaadja" verzió a nyerő :D
7/7 anonim válasza:
Nekem ne csak meghagyja mert nem kéri, hanem adja oda mert szeret. :D
(istenem felnőtt családos nő létemre ilyenekre válaszolgatok :'D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!