Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi abban a furcsa ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi abban a furcsa ha valaki 20-25 évesen szűz?

Figyelt kérdés

2019. jan. 14. 22:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%

:D #10

Olvass a sorok között.

Csak leírtam, hogy mi az általános vélekedés.

Egy szóval nem mondtam, hogy ez helyes lenne morális szempontból. Ismerkedésnél ezek viszont komolyan belejátszanak a sikerességet illetően.

Nem kell amúgy polkorrektnek sem lenni. Egy 25 éves vénszűz fiúnak, aki azt se tudja hogy kell egy nőhöz szólni, és patakokban ömlik a vér az orrából ha kettesben van egy lánnyal... nehogy már normális élethelyzetnek nevezzük.

Óriási mentális gátakat tud okozni, amiket egyre nehezebb feloldani... később tényleg csak szakemberrel megy.

Ez pedig már nem szerencse kérdése... hanem egyéni tenniakarás és döntés kérdése.

2019. jan. 19. 13:56
 12/21 anonim ***** válasza:
29%

Egyébként meg nem kellene nyomatni ezt a genderszakos baromságot.

Mintha tilos lenne nemekről beszélni... komolyan kezd átesni ez is a ló túloldalára.

Külön kell kezelni férfit és nőt, ez nem konstruált sztereotípiagyártás. Ami mesterséges az az, ha megpróbáljuk teljesen levetkőzni a nemi sajátosságainkat.

Nincs és nem is lesz soha nemi egyenlőség, csak ha nem csináltok mindenkiből valami átmeneti nemet... csak hogy egyformán kezelhessünk mindenkit.

2019. jan. 19. 14:11
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Ha a nemi szerepek nem lennének konstruáltak, akkor miért vonom kétségbe a természetességét? Miért született meg a feminizmus miért született meg a gender? Azért, mert a nemi szerepek "természetességét" kétségbe vonták és elnyomásnak látták. Én is elnyomásnak látom a nemi szerepeket és az lenne a normális, ha mind a férfiak mind a nők kiállnának ez ellen. A gendernek az a lényege, hogyha fiad vagy lányod születik ne erőltess rá vagy férfias vagy nőiesnek mondott szerepeket, hogyha felnősz egy egészséges, boldog ember légy. Ezért tartom mind a neveltetéseket és az iskolai rendszert elnyomásnak. Én abban hiszek, hogy az emberi természet alapvetően jó és nincs szükség se neveltetésre se iskolákra.

Leginkább az elnyomó dolgok miatt van sok szorongó ember és nem csak azért, mert valaki szűz marad huszonéves korára.

Találtam ma egy jó cikket.

[link]

Arról szól, hogy nagyon ártalmas az, ha a férfiakra erőltetik a macsóságot, mint legyen kemény, versenyképes, ne legyen érzelmes. Hiába mondják egy páran azt, hogy a macsó dolgok vonzzák a nőket, ez azért tévedés, mert a kapitalizmusnak akkora nagy a konstrukciója, hogy az ember saját ösztönét tudja elnyomni. Több nőnek azért a kemény férfiasság tetszik, mert erre nevelik és a tv-ben is látja azt a sok szart. Nézd meg nyolcvanas években mennyi gagyi műmacsós filmeket adtak le és egy hamis képet mutattak mind a férfiaknak mind a nőknek. Nyolcvanas években kezdődött el a kapitalizmus hanyatlása is.

Nem a polkorrektség és a gender ellen kéne felszólalni, hanem az elnyomások ellen. Ha egy férfi érzelmesebb és félénkebb akkor ne kapjon olyan beszólást, hogy nem vagy igazi férfi. Nem szakember kéne, hanem egy értelmes nő, aki nem macsó pasit keres.

Szerintem értelmesebb a gender mellett kiállni, mint a fasiszta szociáldarwinista, evolúcionista, ember és élettelenes nézeteket terjeszteni, mint ami ezen az oldalon megy. Szívem szerint betiltanám a fenébe!

2019. jan. 19. 16:50
 14/21 anonim ***** válasza:
29%

Nincs értelme vitatkozni egy vér-feminácival, mert nem fogadtok el természettudományos érveket szociáldarwinizmusnak bélyegezve.

Innentől kezdve átmegy az egész egy áltudományos bölcsészböfögésbe.

Ráadásul a szokásos tilcsunkbe mindent, genderfasiszta hozzáállás :D vicc. Meg az is vicc, hogy b...zit akartok nevelni a fiaitokból.

Nem okoztatok még elég kárt? Pont, hogy a genderfasizmus okoz átható szorongást a fiataloknak... állandó polkorrekt rettegés, és torz nemi fejlődés, mondhatom szép vívmány.

Akárhogy is maszatoljuk a dolgokat, a nők akárhogy is szajkózzák a genderbaromságot... mégis tudatalatt parancsba állnak a biológiának, és nem a nemtelen nice guy genderjohnnyval maradnak, hanem lelépnek a határozott férfi jellemmel. Vagy ha vele maradnak porba alázzák nap mint nap, erős nőként csicskáztatva ("egyenlőség jeligével")... nem, tudat alatt továbbra is az a befutó, aki nem állt bele ebbe a toxikus mesébe, hanem megtanult küzdeni. Keményen, férfiként.

2019. jan. 19. 17:41
 15/21 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező, te meg ne írogass beszólogatós privátokat hanem szedd össze magadat és tegyél a tökeidért.

Nem raknád fel hetente ugyan azt a kérdést.

Rakjak ki képernyőképet? Lebuktál barátom, minden ilyen kérdést te raksz fel, aztán írogatod a privátokat.

Ez már az 5. ilyen... szóval valami mégiscsak bánt.

2019. jan. 19. 17:44
 16/21 A kérdező kommentje:
Ne rakj ki semmit mert jelentem
2019. jan. 19. 18:25
 17/21 anonim ***** válasza:
30%

Akkor te meg ne rakd ki hetente ugyan azt a kérdést, amit minden héten 10x megválaszolunk... mert a GYK szabályzatána ütközik.

Ennyi energiával a rinyálás meg önigazolás helyett tehetnél valamit a férfiváválás rögös útján.

Ugyanis azzal nem jutsz előrébb ha a feministákra hallgatva belesüppedsz a gendeferike 25 éves mamahotellakó mamlasz szerepébe. "Jól van az úgy, ne szorongjál nem kell férfiként viselkedni" lélekpátyolgató szarságok helyett nőj fel végre!

2019. jan. 19. 18:49
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem az vagyok akinek gondolsz nem tudom mi a francról beszélsz
2019. jan. 19. 19:06
 19/21 anonim ***** válasza:
30%
Aha, persze :'D
2019. jan. 19. 19:10
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Jelentettem a válaszaidat, mert mind gyűlölet keltőek és fasiszták. Az ilyen emberek miatt van szükség polkorrektségre, mint te! Fasiszta erősebb kutya b...ik nézetből ne gyártsunk áltudományos ideológiát! Arról nem tehetek, hogy nem tudod megérteni a gender lényegét, helyette az áltudományos baromságokat fújod. Az evolúcionista nézeteknek a nemzetszocializmus bukásával együtt kellett volna eltünnie!
2019. jan. 19. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!