Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, lányok, úgy általánosságb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok, úgy általánosságban mi a véleményetek a katona férfiakról?

Figyelt kérdés
Előnyt, vagy hátrányt élvez nálatok egy fiatal férfi, ha ezt a hivatást űzi? Kíváncsi vagyok hogy pozitívum vagy negatívumként tekintetek rá, és a miértjére. Életkort is írjatok légyszi. :)

2019. jan. 13. 22:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%
Nálam előny. 37N
2019. jan. 31. 11:49
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

Ismerek katonakat, tiszteket, zászlost

Tényleg azt hiszik hogy ők többek

-egyikuk elvárja hogy mindig a csaj hivja randira, ő egy szalmaszalat nem tesz keresztbe egy nőert

-másikuk lenézi pl a könyvelőket, mint irodai munkàt is, mert ő a bázis egèsz hálozatát ki tudja épiteni (egy takaritoval pláne szoba sem állna)a munkalyarol tud csak beszelni 90%-ban

- harmadik hajlamos egy nőt csak cselédként tartani es megunni

Általános az, amikor akár honapokig odavannak határon, hogy nincsenek erzelmi hullámzásaik, nem kaparjak le a falat a nő hianyatol, javareszuk egyedul is elvan akár évekig, edzegetnek, tanulnak pluszba, nem halnak meg egy nőert az biztos

Jo tapasztalatom nincs veluk

2019. jan. 31. 12:26
 13/15 anonim ***** válasza:
63%

Olyan kegyetlen körulmenyek kozt vannak kikepezve mint egy tulelotabor joforman, szinte semmi nem hatja meg őket, erősek,egyik sem all le hüppögni egy nő miatt.

Aki meg de, az nem is fogja sokaig birni a palyan.

2019. jan. 31. 12:34
 14/15 anonim ***** válasza:
43%

Ugyanolyan emberek mint te vagy én. Van gazdagban paraszt? Van. Csóróban? Van. Orvosban? Van. Informatikusban? Van. Buszsofőrben? Van. Na és ennek az ellentéte is ugyanúgy igaz.

Már a kérdés is hülyeség, van akinek pozitívum, van akinek negatívum.

Finom a sütemény? Kb. ilyen volumenű a kérdésed.

2019. jan. 31. 13:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Sokkal jobban kedvelik a katonakat, mint az informatikusokat. En programozo srac vagyok, mondanom sem kell, hogy ez mar alapbol kizaro ok es hatrany a nok szemeben. Szoval tied lehet kb minden no. Nekem meg az 1 honapnyi "kapcsolatfelesegek" jutnak nagy erőfeszítések aran, 5 evente egyszer.
2019. jan. 31. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!