Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Keresek egy háborús stratégiai...

Gogreg kérdése:

Keresek egy háborús stratégiai játékot, de teljesen tudatlan vagyok hozzá. Mi lehet az?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem vagyok játékos, de hónapokkal ezelőtt láttam egy gameplayt, ami azóta is motoszkál a fejemben, és talán ezt a játékot megpróbálnám. :)

Háborús - talán világháborús - stratégiai játék volt. Arra emlékszem, hogy pl. olyanra is kellett figyelni benne, hogy téli pályákon mozgatni, vagy menedékbe kellett küldeni a olykor a katonákat mert, ha csak egy helyben álltak, akkor képesek voltak halálra fagyni...

...tudom, hogy ez így nagyon kevés, és bocsánat érte, de talán ha valaki játszik vele talán ráismer.

Mi lehetett ez?

2015. jún. 29. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Youtube-on nézted? Az előzményekben nem tudod visszanézni? Akár a böngésző előzményeiben, akár a Youtube-előzmények között, ha be voltál jelentkezve.

Hülyeséget nem akarok mondani, de nem a Commandos volt? Mikori játék kb?

2015. jún. 29. 22:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a Commandos-ra rákerestem, de sajnos nem ez az.

A youtube-os bejelentkezett előzményre nem is gondoltam, zseniális ötlet... de azok között sem találtam :(

Nem lehet régi a játék (talán pár éves) mert úgy emlékszem a grafikája is nagyon szép volt - legalábbis az avatatlan szememnek.

Voltak benne különböző lövész egységek, tankok, elhárítók stb... Valami olyasmi is rémlik, hogy ez egy játék folytatása, vagy akárhányadik része volt. ...és azt hiszem ez az időjárási tényező újdonságként volt kiemelve.

2015. jún. 30. 07:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Company of Heroes 2

"a már szóba került! Időjárás változás. Egyszerűen fenomenális, ahogy napsütésben harcolsz és durr 10 perc múlva jön egy hóvihar és a negyedére csökken a látótávolságod, lassulnak az egységek, meghibásodnak a kütyük a többit el lehet képzelni. Ezt a Relicnél ColdTechnek hívják. Több játékban láttunk már "dinamikus" időjárás változást, de véleményem szerint egyedül ebben a játékban van jelentős szerepe.

...

A motorizált egységeink sem preferálják ezt az időjárást, lerobbanhatnak stb. Persze a ruszkik hozzászoktak ehhez, és ez a játékban is észrevehető. Az orosz tankok jobban bírják a hideget, mint a precíz német járművek, viszont kevésbé preferálják az ágyúk tüzét. Az orosz gyalogság is strababíróbb a hidegben, mivel a jó öreg pufajka megvédi őket. Persze ők sem terminátorok, hogy a blizzardnak fittyet hányva portyára induljanak, csupán tovább bírják."

2015. jún. 30. 08:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezt kerestem! :)

Istenkirály!

2015. jún. 30. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!