Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi lábfetisiszta?
Én is szeretem női lábat, na de hogy nyalogassam vagy azzal verjem ki? :S:S:S:S ez enyhén szólva is túlzás. Egy láb lehet szép sőt nagyon szép is, de egy talpra kiverni és hasonlók? :S pf
Miért van ennek most akkora divatja?
Nincs igazatok. Nem divatból van, mert pl. aki "divatból" bu.i, az nem az. Ezek születési dolgok. Aki lábas, az mindig is az volt. És nem volt szerintem sioha kevesebb, csak kézenfekvő ezen a fórumon anonim módon érdeklődni. HA végignéznél az utcán, és belelátnál a férfiak fejébe, rengeteg ilyet találnál, más dolog, hogy aki ilyen, az sose beszél róla. Egyszerűen itt lehet felvállalni. Mindig is ennyien voltak.
És szerintem maga a dolog azért alakul ki, mert a lábat is takarjuk. Valamiért erotikus, mint minden, amit takarunk, nem? Hisz cípő van rajta, nem láthatjuk normál esetben sokkal többször, mint a mellet... najó ez túlzás, de a lényeg, hogy valaminek az eltakarása szerintem tudat alatt vágyat ébreszt. Plusz a talp hihetetlenül érzékeny, kézenfekvő, hogy valaki játszadozik vele. Egyébként kérdező, tulajdonképpen miért zavar ez téged? Ezt nem értheti az meg, aki nem ilyen. Fogadd el, hogy másnak vannak fura dolgai. Szerintem nincs benne semmi.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 08-24 11:34
Abzsolút egyetértek Veled,és a kérdező azért nem érti ezt meg,hogy miért jó nyaolgatni,meg talppal kiverni,mert nem is lábfetises csak egy eltévedt tulok!
"Ezek születési dolgok. Aki lábas, az mindig is az volt"
Aki ezt írta teljes mértékben igaza van...
én pl 6 éves korom óta bukom a lábakra... sőt néhány barátom állítása szerint már az óvónéni lábát is én imádtam a legjobban maszírozni az óvodában:D ezek már rég voltak...
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!