Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor rosszat jelent ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor rosszat jelent ha nem ír? Aggódnom kellene vagy felesleges?

Figyelt kérdés

Ha aznap találkoztál a pároddal, szoktatok attól még beszélni?

Én ma találkoztam a párommal, de nem írt azóta. Annyira nagyon nem aggódok emiatt, de amúgy ez rossz jel vagy ezen nem kell aggódni?

Sokszor akkor is ír, ha aznap találkoztunk, igaz, hogy akkor kevesebbet. Tegnap találkoztam vele estére, késő délutánra, nála is aludtam, ma is együtt voltunk majdnem fél napig. Most biztos hülye kérdés, de ilyenkor "rossz" ha nem ír? Vagy ha ennyi időt voltunk együtt, akkor nem jelent bajt?

Tegnap is találkoztunk, tegnap előtt is meg ma fél napot. Nagyjából azt is megbeszéltük, hogy ki mit fog ma csinálni, szóval beszéltünk szinte mindenről ami aktuális lehet. Legtöbbször ha nem ír, annak oka van, például nem jól van de szerintetek sem kellene aggódnom?

Arról is tudok, hogy a szülei is meglátogatták, ilyenkor meg mindig kevesebbet van gépnél.

Ha amúgy békében váltunk el, nem veszekedve, akkor ugye ez nem jelent bajt?

2019. jan. 13. 18:42
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Különben le tudom magam foglalni nélküle is, nem is akartam írni neki. Csak érdekelt ki mit gondol.
2019. jan. 13. 22:07
 22/23 A kérdező kommentje:
De hasznosak voltak amúgy a válaszok. Köszönöm.
2019. jan. 13. 22:07
 23/23 anonim ***** válasza:

Tök sok időt töltötök együtt, keres is, nem értem a bajod?

Na meg attól h nunid van, nem neki kell állandóan keresnie. Neki is biztos jól esne néha ha ráírnál.

Minden kapcsolatomban beszéltünk, nem minden nap, nem mindig órákat. Volt, hogy hazaindult és x idő múlva megkérdeztem hazaért-e épségben, válaszolt és aludt.

2019. jan. 14. 03:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!