Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesleges emiatt aggódnom?
A barátommal már jó ideje együtt vagyunk és jó párszor jelezte már hogy ő többet szeretne. Ezzel nekem nincsen bajom, mert tudom,és ő is megmondta, hogy ha olyasmit csinál amit én nem szeretnék, leáll. Viszont én nekem ezzel a részével nincsen bajom, úgy érzem, készen vagyok. De amiatt viszont aggódom, hogyha ő meglátja, milyen is vagyok, hogy is nézek ki, elundorodik tőlem, vagy nem akar tőlem többé semmit...tudom hogy hülyeség...de mégis aggódom....szerintetek?
16/L
köszönöm a válaszokat:))
sokszor megkapom tőle is, hogy jobban el kellene fogadnom magam és ne legyek annyira kritikus magammal szemben...és én igyekszem, tényleg...de nem mindig jön össze..:D
Akkor már jó úton haladsz:) (kiscsillag-->megint én vagyok)
Másrészről pedig, sokaknak az a feltétele, hogy elfogadják magukat, hogy van barátjuk, aki úgy szereti őt ahogy van. Úgy tűnik, neked nem ez a feltétele. Érdemes lenne utána járnod :)
De, hogyha mégsem teszed ezt, sose feledd: gyönyörű vagy!
A kiscsillag köszöni szépen:)) (így 1 hónappal később.:D)
Mint kiderült főként idő kellett....na meg hogy a barátom még jó párszor éreztesse velem hogy olyannak szeret amilyen vagyok.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!