Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számít, hogy ki jelöli be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít, hogy ki jelöli be a másikat először facebookon?

Figyelt kérdés
Mennyire számít kezdeményezésnek a nő részéről, ha nem csak egyszerű ismerősök, hanem van vonzalom is? Férfiak ezt nyomulásnak vennétek? Ha tetszene az illető nő akkor mindenképpen bejelölnétek?
2019. jan. 12. 19:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

És még van jópár ismerősöm akik szintén hasonlóan állnak hozzá - többségük max ilyen alkalmi "facebookos", a többi fent sincs. (Én sem, jelenleg, régebben igen, de kiábrándító volt ezek miatt - is)

Viszont ez nem korfüggő, ismerek olyan nyugdíj-közeli személyt aki úgy használja a "fészt", mint a legidegesítőbb tinilányok.

2019. jan. 12. 20:58
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy ismered a játékot? Szerintem az utóbbi évek egyik legjobbja, pláne jó, hogy nem valami látványorgia gagyi töltelékkel, hanem kissé karcosabb grafika, de szerintem nagyon jó történettel, szerethető karakterekkel...

...az Addams Family film óta nem éreztem olyat, mint mikor először végvittem, hogy "de jó lenne ott lenni"...

Mert az életbeli ismerettségeim nem túl jók, általában közepes szintű munkahelyi beszélgetések a kéthavi "régishaveros összejárásokra" korlátozódik, de mindkét helyen én vagfyok a furcsa ismerős :D)

2019. jan. 12. 21:01
 23/25 A kérdező kommentje:
#22 - Nos, furcsának és is furcsa vagyok :) - A játékot még nem ismerem de megígérem, megkeresem, bár jó ha óvatos leszek, így is túl sokat kockulok ...
2019. jan. 12. 21:09
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

Addig jó amíg vannak "furcsák" (és nem azok akik azért mondják, hogy különlegesnek hassanak, mert olyan is sok van), mert addig még nem "győzött végleg" a birkatömeg, a nyáj.

Nem ettől fogsz "bekockulni", nem egy ilyen "War/Star/Minecraft - szerencsére. De végig lehet vinni többször, sőt érdemes is :)

2019. jan. 12. 21:12
 25/25 anonim ***** válasza:

En nem facebook-ok sokat epp fel-fel lepek nem nagyon szoktam jelolgetni senkit inkabb engem jeloltek be en a szemtolk szemben hive vagyok de, igen jelolt be lany/no akit nem ismertem egyaltalan ha tetszet vissza jeloltem es ra is irtam h ismerjuk egymast?.

Legtobbszor randi vagy valmi mas lett belole,olyan is volt vissza se irt majd toroltem. En csak akkor jeloltem be lanyt/not ha mar elobe talalkoztunk baraton /baratnon keresztul es persze ha tetszet is.. de megismetlem nagyon keveset vagyok facebook-on ,instat meg ezeket a fiszfaszokot nem hasznalok mert ahogy latom azokan mindenki fenyezni szeretne magat mell kint stb.

2019. jan. 12. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!