Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom vékony de nagyon nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom vékony de nagyon nagy hasa van. Hogy lehet a tudtára adni, hogy ezzel kezdeni kellene valamit?

Figyelt kérdés
28 éves férfi. Arcra nagyon helyes vékony mindene de nagyon nagy hasa van. Igazából mint a mesében a pókok. Nem tudom ez sör has-e vagy micsoda. Bármilyen felső van rajta mindegyikben nagyon látszik már, főleg ha oldalt áll. Tudom, hogy zavarja szex közben is mégsem tesz ellene semmit. Ha szólok neki rosszul érinti, de én is teszek azért, hogy olyan alakom legyen amilyen, nem is tudom mit tehetnék. Szeretem őt de még fiatal és helyes is, nem lenne szabad ilyen pocaknak lennie. 24 L

2019. jan. 12. 14:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Stresszhas... Stresszeljen kevesebbet. Az ilyen ott tele vasn zsírral, máshol nem, a stressz az okozója, vagy valami komolyabb probléma.
2019. jan. 13. 08:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Ezt nem távdiagnózis útján kellene eldönteni, kérdező. Kemény hasfal esetén lehet egy "ártalmatlan" sörhas, puha hasfal esetén súlyos májbetegség tüneteként kialakult hasi vizenyő, hogy csak egy-egy példát említsek a lehetséges tucatnyi variációból. Cipeld el a fickót egy belgyógyászhoz.
2019. jan. 13. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!