Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezni luxus dolog?
Pár éve nem értettem volna veled egyet.
Volt egy nagyon hosszú, sok éves párkapcsolatom, benne program, beszélgetés, és igen, szex. Mi ebben az extra?
Aztán hirtelen véget ért. És hirtelen jött 3 olyan év, mikor, nem volt kihez szolnom, mikor egyedül voltam minden téren.
Nem voltak depressziós, élveztem a hobbim, utaztam, sportoltam, stb. De piszok rossz volt egyedül, és nagyon hiányzott az intimitás (a futó, egy éjszakás az egyszerűen nem ugyanaz).
És menet közben rengeteg emberrel találkoztam, akik nem 1-2-3 éve voltak egyedül, hanem 6-8, vagy még több.
Igen, azóta azt hiszem igazad van, hatalmas luxus és szerencse, ha van valaki aki testileg és lelkileg is partnered. És igen, ha nincs szerencséd, akkor akkor ebből a luxusból (ahogy a világ többi luxus dolgából) lehet, hogy nagyon kevéssé, vagy szélsőséges esetben egyáltalán nem részesül valaki.
Igen, elég nagy luxus.
Főleg az olyanokat nem értem meg, akiknek van párjuk, elméletileg minden adott a boldogsághoz, mégsem jó nekik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!