Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beszélgettetek már itteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélgettetek már itteni nőkkel? Csak szerintem hisztisek, ideggombócok?

Figyelt kérdés
2019. jan. 10. 13:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
58%
"#6 Visszakérdezni nem ér. Sportszerűtlen vagy." - Mutasd ezt a pontot az oldal szabályzatában. :-D
2019. jan. 10. 13:42
 12/26 A kérdező kommentje:
#11 Ne nekem udvarolj ;)
2019. jan. 10. 13:55
 13/26 anonim ***** válasza:
83%
A kérdező vergődését elnézve azért megkérdőjelezném hogy a nők e a hisztisek.
2019. jan. 10. 13:59
 14/26 anonim ***** válasza:
67%

"Csak szerintem hisztisek, ideggombócok?"

Megtörtént beszélgetés:

Pasi: "szia, szimpatikusnak tűnsz xy válaszod alapján, van kedved ismerkedni?"

Én: "szia, ne haragudj, van barátom, nem ismerkedem."

Pasi: "akkor dögölj meg egyedül, te is ugyanolyan bdös r...nc vagy, mint a többi, neked is csak az alfák kellenek"

Aki normálisan írt rám, annak én is normálisan válaszoltam. Aki kapásból meggyanúsított valami fszsággal, ami csak az ő tévképzeteiben létezik, azzal én sem voltam kedves, aranyos, tündibündi. Ezért nem válaszolok többé senkinek, tudjátok kinek van ehhez idegrendszere...

2019. jan. 10. 14:23
 15/26 anonim ***** válasza:
60%
Igen, csak szerinted. A többiek tudnak bánni velük. Otthon keresd a hibát.
2019. jan. 10. 14:28
 16/26 anonim ***** válasza:
96%

Én nem tapasztaltam ezt.

Akinek normális volt az első mondata, azzal normálisan lehetett beszélgetni.

Akinek pedig nem tetszett az első mondata, akár stílus, akár helyeírás, szempontjából, azt szépen leépítettem, nem mentem bele a továbbiakba.

2019. jan. 10. 14:28
 17/26 anonim ***** válasza:
63%

Igen, beszélgettem. Bár a válaszaimat normális hangnemben szoktam megfogalmazni, de itt a társkeresési problémák témakörben eddig két olyan nő volt, akivel érdemben elkezdtünk beszélgetni (privátban). Néhányan hajlandóak a konkrét kérdésről vitatkozni, de ez sem általános. Legtöbben csak leírják a véleményüket ami szent és sérthetetlen, aki pedig nem ért vele egyet, azt lepontozzák.

Viszont más témakörök alatt jókat lehet beszélgetni nőkkel és teljesen más a hozzáállásuk is. Hogy ennek mi az oka, azt nem tudom.

2019. jan. 10. 14:32
 18/26 anonim ***** válasza:
56%

Bár nő vagyok, de szerintem a Gyakoris férfiak sokszor rosszabbak, mint a nők. Az a te bajod, ha mindig rossz nőre írsz rá. 😁

"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."

2019. jan. 10. 14:45
 19/26 anonim ***** válasza:
68%

#13 vagyok. Férfi vagyok. Látom nem igazán sikerült értelmezned a mondandóját. Nem tudom miből sikerült ki logikáznod azt hogy nő lennék. Ne lottózzál.

2019. jan. 10. 15:27
 20/26 anonim ***** válasza:
53%
Ezen az oldalon mást sem lehet hallani a férfiaktól, mint a nők végeérhetetlen szapulását. Egy ilyen közegben mit vársz? Hogy fogadják tárt karokkal a közeledésedet, és adják neked a szívedet már egy privát után?
2019. jan. 10. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!