Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy anya nő ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy anya nő ilyen?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk házasok. Született két kislányunk aminek ami napig nagyon örülők hogy vannak.Hosszú távra terveztem a kapcsolatunkat feleségemmel de ő a nyár óta azon törte a fejét hogy mikor jelenti be hogy vége.Volt példa rá hogy a kapcsolat elején vegyek fel kölcsönt banktól mert megvoltak szorulva.Én ebbe nem mentem bele,akkor még nem voltunk házasok.de innentől kezdve ha kértem hogy üljünk le beszéljük meg a pénzbeli dolgokat ment a terelés kihátrálás.Nem voltak velem ősszinték.Azt tudtam hogy a feleségem el van adósodva 2027ig.mert lakást vett amiben a testvére lakik.De hogy albérletet fizet vagy az egész törlesztést azt nem.Én költöztem a családhoz befogadtak.Akkor még élt az apja és a dédimamája.Az apjával nagyon rossz volt a kapcsolata.Szerintem a piálásba menekült mert állandóan veszekedtek anyósommal. Ment az osztozkodás nap mint nap.Majd apósom lebetegedett és meghalt követve 2 hónap múlva a dédimama is.Így két nyugdíj pénz forrás kieset.A kezdetek óta beszálltam a költségekbe,nem vártam el hogy ingyen éljek ott.Nyár végén kért a feleségem hogy vigyem el őket a bankba mert áttakar menni anyósom az ő bankjába.Ezek után találtam papírt miszerint anyósom felvet 5 milliót .de nem osztották meg velem a kis titkukat.Szeretet volna 3-dik gyermeket is de azt nem vállaltam be. Akkor főállasú anyaként nem kell dolgozni menni.anyós is oltóta a fejemet hátha az fiú lesz,de én nem vállaltam. Anyósom Nagyon sokat vált be a háztartás terén még a mai napig is.Nem veszi észre hogy a lánya kihasználja.De ők ketten elhatározták hogy felnevelik a lányaimat.Én nem kellek csak a pénzem.Persze aminek csak a gyerekek a vesztesei mert csonka családban nőnek fel és egy életen keresztül végig kíséri őket.Van munkám dolgozok,nincs káros szenvedélyem,azon voltam vagyok hogy a családnak meg legyen minden.Kértem fogadjon vissza de ő nem hajlandó mert bizalmát vesztette bennem és nem lesz cseléd.Most már utaltam 60eft gyermektartásra. Úgy büntet mintha megcsaltam volna.Soha nem kockáztattam volna gyermekeim boldogságát egy harmadik személy miatt.Bizalmát azért vesztette irántam mert mertem azt mondani a szemébe hogy nem szeretem.De ezt csak azután hogy állandóan ment ,a szurka piszka játéka amiben kezdtem kiborulni hogy inkább elköltözöm mint idegbeteg legyek.Nem voltam neki jó amit csináltam az mind rossz volt plusz érzékeltette velem hogy nem muszáj vele élni.Nem lehet a jövőt velem tervezni.Akkor a gyermekeink miért vannak?kérdeztem.

Amikor beszélgetésre került a sor mintha mindenben én lennék a hibás.Ő nem követet el semmi hibát.s ezek után csak a magát nézi hogy neki jó legyen.A lányinkat nem nézi hogy milyen sérülést kapnak életükben.Lányaim 4 és 6 évesek.A nagyobbik nagyon érzékeli már most a hiányomat.Apa mikor alszol itt?

Barátaimat kérdezve azt mondják hogy egy önző magamista nő aki képes átgázolni gyermekei érzésén , csak a maga érdekeit nézi.

"Mert nincs oly rejtett dolog ami napfényre ne jőne,és oly titok,ami ki ne tudódnék."

én 38 feleség 41

Hozzászólásaitokat Köszönöm szépen!!!

2019. jan. 10. 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:
42%

Bíróság, gyerekelhelyezési per hozzád.

Kb ennyit tehetsz, vagy bejön vagy nem.

2019. jan. 10. 10:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem akarom elszakítani őket tőle mert nagyon anyásak.Szerintem el kell telni sok időnek felnőjenek hogy érzékeljék milyen az anyjuk. kicsik még.csak attól félek hogy sokat szenvednek majd mellette. De akkor öreg korára egyedül marad.
2019. jan. 10. 10:51
 3/5 anonim ***** válasza:
58%

Ha eleve ilyen pénzéhes volt, és titkolózott, akkor minek vetted el?

Agyam eldobom, amikor a pasik leírjàk, hogy kezdettől xar volt minden, de azért feleségül vette.

Egyébként mire számítottal, miután sok a veszekedés, és megmondtad, hogy nem szereted? Te azt hitted, hogy majd a langyos xarban eltapicskoltok még 30 évet?

A gyereknek az az érdeke, hogy a szülei házassága stabil és kiegyensúlyozott legyen, szeretetben nőjenek fel, és azt lássák, hogy a szüleik összetartanak.

Mit tettetek ezért? Ahogy elnézem, semmit.

Innentől viszont mindenkinek sokkal jobb lesz a válás.

Tartsd a lányaiddal a kapcsolatot, legyél velük sokat, lehessen rád számítani mindenben, és lépj tovább. Zárd le ezt a házasságnak nem nevezhető akármit. Legközelebb okosabb leszel.

2019. jan. 10. 11:28
 4/5 anonim ***** válasza:
41%
Válj el tőle, keress másik nőt és kezdj új életet. A gyerekeket vidd el olyan helyekre ahova szeretnek menni, pl moziba, játszóházba vagy bárhová csak legyél velük minél többet. Az anyjuk egye azt amit főzött, egyedül fog maradni vagy pedig összejön egy alkoholistával. Ha a gyerekek 10-12 évesek lesznek, addigra úgyis elfogják dönteni kivel akarnak maradni. Érezni fogják hol a jobb.
2019. jan. 10. 11:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia, sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, nagyon nehéz lehet ez most neked. Nagyon jól gondolod, hogy a kislányok elsők. Minden szempontból. Ne haragudj meg érte, de szerinted milyen érzés nekik az, hogy nap mint nap azt látják, hallgatják, hogy a szüleik veszekednek? Nagyon picik még, szinte fel sem fogják mi történik a két szeretett szülő között! Nem akarsz te sem lelkibeteg, asztal alatt remegő kislányokat, ugye? Ezzel csak azt akartam mondani, hogy jobb így, ha nem éltek együtt. Lesz esélyed találni egy nőt, akivel szeretni fogjátok egymást, és jó példát tudtok mutatni a kislányoknak, mi is a szeretet.

Feleséged ármánykodása ellen javasolnék egy mediátort, (családsegítő, pszichológus, legtöbb helyen van ingyen. Te bemész, elmondod, hogy ellehetleníti a kapcsolatot a gyermekeiddel, mivel ők hatóság segíteni fognak, és a feleségednek nyomás lesz a vállán, hogy mennie kell) aki segít megfogalmazni feleségednek is a problémáit, ez a gusztustalan viselkedés azt tükrözi, hogy van problémája.

Remélem hamarosan rendben lesz minden! Ne hagyd magad.

2019. jan. 10. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!