Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor azt mondják hogy ennyi idősen miért nem volt barátnőd miért csodálkoznak? Szerintem 24 év nem valami sok idő, olyan mintha egy csecsemőtől elvárnák a szoba tisztaságot
Mióta vered? 12-13 éves korod óta?
Az alfahímeket akkor már szorgosan cumizzák a kiscsajok.
A hasonlat nem éppen helytálló. Sőt...
Én azt gondolom, hogy 24 évesen egy kicsit késésben vagy ezzel a dologgal, mert nulla párkapcsolati tapasztalatod van és még csak most fogod elkezdeni a tanulási folyamatot, ha lesz egy barátnőd.
Ami nem gáz, egyáltalán nem ciki, tényleg. Mások vagyunk, máskor kezdjük, más a fontos.
De egy veled egyidős lány pl nem hiszem, hogy egyből a karjaidba omlik, ha megtudja, hogy neki úgymond mindent "megtanítani", "rávilágítani" dolgokra, hiszen nem vagytok egy szinten, mint a 16 éves Gyurika és a 15 éves Éva, akik egymás mellett érnek és csiszolódnak.
Te most kezded majd csak el, a te korosztályod pedig már komoly kapcsolatban van és összebútorozást, családot tervez a párjával.
Azért mert nem az átlagot hozza(ahogy itt írta valaki), és nem megy a többi ember után,mint a birka, attól még nem jelenti hogy lekésett mindenről.Egy csaj is elkel a pasiknál attól függetlenül,hogy 24 évesen még szűz.És még párkaocsolata is lesz.Mondhatjátok h nem de én tudok példát.
Amùgy egy év alatt behozhatja azt az időt amit szerintetek eddig.kihagyott.Már ha akarja.
"Ez nem igaz nem vagyok késésben és hülye aki családot alapít"
Ilyen megjegyzések után én azon csodálkoznék, ha lett volna, vagy valaha lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!