Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok szülő megveszi a webkamerát, és el sem hiszi, hogy mit csinálnak a gyerekei. Miért ilyen buták a szülők?
nekem van camom, de az alapelvem, hogy csak azzal camozok vagy annak küldök képet, akit ismerek személyesen is. barátommal szoktam camozni, csak neki mutogatom magam, haveroknak csak pl. akkor kapcsolom be a camot, ha kíváncsiak, hogy milyen az új hajam, vagy piercingem, vagy hasonló. engem is sok pedo zaklat, de leszarom őket magasról :D
15/L
ez hülyeség, évek ota van camom, de soha senkinek sem mutatam meg a melemet, max a kutyámat mutogatam camon, de nem vetköztem egyszer se és nem is tervezek:DXD
16L
Tudod ilyenkor nem a szülők a buták.:D Nem tudom milyen dumád van, de szar lehet.xD (Bocs utálom, ha csajozós szöveggel jönnek, mert az olyan, mintha egy darag hús lennék. Valahogy jobban szeretem, ha a lelkemet próbálják megismerni és nem felszedni próbálnak.) Lehet, hogy a csaj idióta volt, de te is az voltál , mert megkérted rá. 2éve van webcamom és soha nem mutattam meg még a barátomnak se a mellem vagy mást azon keresztül. Az is szánalmas, ha egy srác zaklat azzal, hogy nem-e szeretném látni a farkát..:S Amúgy igen sok ribanc csaj van!:D Nehéz kifogni rendes lányt, ha meg cseten próbálsz, akkor méginkább.(már, ha egyáltalán cseten próbálsz kerseni) Hidd el a lányoknak sincs könnyebb dolguk, ha ilyen sok idióta srác veszi őket körül.:D Ez hosszú lett remélem azért végig olvastad.xD És ne keseredj, aki keres az majd talál rendes b.nőt.:D (de ne neten ismerkedj ott elég nehéz lenne rendes csajt kifogni)
17/L
Hát szokj hozzá barátom, hogy ez a világ ilyen, eggyetértek azzal hogy ostobák a szülők... mert mire másra jó egy cam?:D most őszintén, nézzük hogy milyen szép a másik pofikája??!!
amúgy szánalmas hogy felnőtt emberek kiváncsiak 12-13 éves lányok mellére... az még szánalmasabb hogy ezek a lányok élvezik ha mutogathatják magukat. és mért van ez? mert nullán van az önbecsülésük, mivel a fiúk nem udvarolnak, és el vannak szálva a lánykák az érzéstől, mert a pasik megdícsérik őket. nagy sz*r ez a világ... de hozzá kell szoknunk, és sajnos ezt is a fiatal tapasztalatlan lányok fogják megsínyleni...
Azért nem kéne minden 11-12 éves lányt így minősíteni, én pölö normális vagyok :D Születésnapomra kaptam egy laptopot, amiben van webkam, de én igazából sz×rok rá, nem kapcsoltam még be egyszer sem. Azok a lányok, akik a webkamon mutogatják magukat egytől egyik h×lye p×csák. Aztán ne csodálkozzanak, ha a neten viszontlátják magukat :D:D
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!