Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Főleg nőktől kérdezném! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg nőktől kérdezném! Miért csinálja ezt egy nő?

Figyelt kérdés

Rám ír, válaszol, de csak egy-két óránként. De van olyan is, hogy egész nap felém sem néz. Sokszor van olyan is, hogy írok neki, és órákig el sem olvassa.

Közben meg látom, hogy folyamatosan fent van.

2019. jan. 7. 00:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A mai kütyük lehetővé teszik, hogy az ember elvileg non-stop elérhető legyen. Ez szerintem iszonyú káros, mert attól még, hogy nekem van csevegőalkalmazásom, attól még a valódi életben létezem, vannak gyerekeim, munkám, emberek, akikkel a való életben érintkezem, stb. Az ehhez hasonló hisztiket én rövid úton le szoktam zárni.

Az embernek joga van akkor válaszolni, amikor neki megfelel. Sőt, joga van egyáltalán nem is válaszolni.

Szeretem a párom. De mi pl nem is nagyon szoktunk egymásnak írogatni. Ellenben ha ott van mellettem, és hozzám szól, akkor azonnal leteszem a telefont a kezemből, és rá figyelek. A való világban. És ha együtt vagyunk, akkor kizárólag akkor nyomkodom a telómat, ha ő meg pl olvas, vagy ha ő is nyomkod. 10-20 perceket maximum, egy nap.

Ugyanez igaz a barátaim társaságára is. Nem válaszolok azonnal az üzenetekre, viszont nem is fogok pötyögni egy másik ember társaságában, mert a való élet a fontosabb.

2019. jan. 7. 08:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez nem feltétlen jelenti, hogy nem érdekled. Vannak ilyen emberek. Alapból elfoglaltabb, nem érdekli ez az üzengetés komolyabban stb. oka lehet. Ha téged ez zavar kérdezz rá, miért nem reagál gyakrabban?
2019. jan. 7. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!