Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Főleg nőktől kérdezném! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg nőktől kérdezném! Miért csinálja ezt egy nő?

Figyelt kérdés

Rám ír, válaszol, de csak egy-két óránként. De van olyan is, hogy egész nap felém sem néz. Sokszor van olyan is, hogy írok neki, és órákig el sem olvassa.

Közben meg látom, hogy folyamatosan fent van.

2019. jan. 7. 00:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Talán mert dolga van nem áll rendelkezésre 0 24 ben? Az még nem jelenti h tényleg ott van ha ott a zöld pötty... Ha meg nem érdekled akkor sem fogod ha 4 percenkét zaklatod. :(
2019. jan. 7. 00:24
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Nekem sokszor akkor is elérhető állapotot jelzett jó pár alkalmazás, amikor a netem be volt kapcsolva ugyan, de marhára nem voltam telefonközelben.

Azóta ki van kapcsolva mindenhol ez a funkció, ahol csak lehet, a félreértések elkerülése végett.

De ne egy ilyen állapotjelző cuccból indulj ki... Az régen rossz.

2019. jan. 7. 00:27
 3/12 anonim ***** válasza:
5%
Egyszerre nem egy emberrel beszél, mint te. :(
2019. jan. 7. 00:28
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Dolga van. Én sem fogok ki be lepkedni sehonnan, és ha valamibe bele vagyok merülve, nem fogom magam kizokkenteni.

Nem értem, hogy egyeseknek semmi fontos dolguk nincs, csak irpgatnj?

2019. jan. 7. 00:30
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Okostelon dolgok en is. Elerhrto vagyok az appokon,de nem foglalkozom veluk. Van a munkamon kivul meg sport,egyeb tennivalo az eletemben. En sem csetelek egesz nap. Tudod a frlnott dolgozo nok ilyenek.
2019. jan. 7. 01:19
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
Hát mindenesetre szerintem nem akar tőled semmi komolyat, ha ez a helyzet.
2019. jan. 7. 02:38
 7/12 anonim ***** válasza:
46%
Én annak nem válaszolok csak óránként vag félnaponta akitől annyira nem akarok semmit.Meg hát szívesen fogkalkozom mással is,nem csak azzal,hogy vele levelezgessek egész nap.
2019. jan. 7. 04:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Mert nem tetszel neki.
2019. jan. 7. 07:41
 9/12 anonim ***** válasza:

Mert csak úgy vagy ott igazából nem erdekled. Az ilyenre felesleges energiát pazarolni.

Tetszik neki ha radír válaszolsz. Újra ír megint. Be tud kapcsolni mint egy tévét.

2019. jan. 7. 07:41
 10/12 anonim ***** válasza:
92%
Elárulok egy nagy titkot: Nem mindenki a cseten él, és attól hogy valaki zöld, még nem biztos hogy aktívan netezik. A férjem sem egy csetbajnok, még is sokszor zöldnek látom itt a pc-ről, holott tudom, hogy nem csetel hisz itt van mellettem. A legjobb barátnőm ugyanez: Ő inkább a valós életet éli, nem szeret hosszasan irkálni, mindig azt mondja inkább beszéljük meg majd személyesen. Van hogy mi is fél nap csúszással válaszolunk egymásnak, de ezt nem azt jelenti, hogy baja van velem, egyszerűen nem itt él a neten, és nem tulajdonít jelentőséget annak, hogy itt mi zajlik. Hidd el, sok ilyen ember még így működik. Aki így működik, az nem értheti meg, hogy vannak olyanok mint pl. Te aki ugyanolyan fontosságot tulajdonít a virtuális kommunikációnak, mint az élőnek. Viszonylag ez még egy új fajta kommunikációs mód, és nem mindenkinek olyan "élő". A másik pedig, hogy a mondvacsinált problémát ne szűkítsük megint kizárólag nőkre, mert van jó néhány pasi ismerősöm akik szintén nem az interneten élnek, nem lehet velük beszélgetni írásban, de a valóságban annál inkább.
2019. jan. 7. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!