Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek egyből élettársi kapcsolatba, ha a másiknak van lakása és hozzáköltöznétek?
Figyelt kérdés
2019. jan. 6. 18:52
11/20 anonim válasza:
19:28 Az szerelmi kapcsolat volt gondolom,de sokan csak lakhatésért vannak együtt,és ezért le is fekszenek mert hát kapcsolatban azt is kell. Én ezt itélem el és tartom undoritonak,h egyesek egy ágyért szexelnek érzelem nélkül főleg nők mert dolgozni lusták és ezt nőként irom mivel látom..
12/20 anonim válasza:
Hát én egy idegenhez is odalköltöznék, ha első látásra tetszik (34/F)
:D
13/20 anonim válasza:
Mi is nagyon hamar, három hét után költöztünk össze, szerintem hozhatja így az élet. Nyilván nem mindenki nyitott erre.
14/20 anonim válasza:
Egy évnél rövidebb ismeretségnél semmiképpen sem.
15/20 A kérdező kommentje:
Van lakásom és szeretném, ha takarítást rendrakást ő csinálná, mert utálom csinálni. Ezért is szeretnék egyből élettársi kapcsolatot. Cserébe a főzést vállalnám.
2019. jan. 26. 13:38
16/20 anonim válasza:
De rendes vagy ... szólva neked egy szolga kell aki takarít a kis segged után mert te lusta here vagy. Fantasztikus . Inkább fizess bejárónőt mert te nem szerelmet akarsz vagy társat csak egy csicskat aki úgy gondoskodik rólad mint anyu plusz szexel veled
17/20 anonim válasza:
Volt olyan ismeretségem ahol jó nagy lapáttal hozzátett az illető értékéhez, hogy van saját lakása, viszont elég volt néhány hét ismerkedés, hogy hanyatt-homlok meneküljek. Ilyen is van.
18/20 anonim válasza:
Ha ezt nekem előadná egy pasi, kiröhögném, és kereshetne azonnal másik nőt. :-D
19/20 anonim válasza:
Én is simán pofán röhögném, aztán otthagynám.
20/20 anonim válasza:
En megleptem:))) vittem 2 gyereket is a kapcsolatba, 1. Het volt huzos aztan szepen osszecsiszolodtunk. Augusztusban megkotottuk az elettarsit, szept elejen koltoztunk 2015ben. Elotte 9honapig voltunk tavkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!