Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bírjátok az anime fangirl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bírjátok az anime fangirl csajokat? :D

Figyelt kérdés
én személy szerint nem vagyok akkora animefüggő, de bírom az ilyen csajokat (csak sajnos sok csúnya akad köztük :S)
2010. jún. 28. 23:22
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

első, 23:47

ez igaz, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem érett az illető :) mi se mondunk dedósnak, ha mondjuk gyűjtöd a matchbox-okat :D (persze épeszű kereteken belül kell érteni ezt is, azt is :D)

2010. jún. 28. 23:52
 12/32 anonim ***** válasza:
0%

Én utálom az anime-ket. Van neten pár kép, amik jók, de a filmek valami iszonyat szarok! Alig láttam párat, de így is tudom a kategóriákat:

- Harcoljunk, mert szuperhősök vagyunk anime

- horro-gagyi anime

- Nyálas csöpögős romantikus izék ( ebbe tartoznak a lezbi anime-k is...pfujj)

- na meg vannak a hentaik...na azok aztán...

Nem tudom az ilyen lányok melyiket szeretik / nézik...szerintem mindegyik szar!

17/L

2010. jún. 28. 23:56
 13/32 anonim ***** válasza:
23:38 vagyok ..mi a baj a hentaival?:P jó mondjuk persze ..nem mindenkinek jön be..de szerintem vicces :$ mondjuk nem ez a célja :P
2010. jún. 28. 23:59
 14/32 anonim ***** válasza:
15%

Dagadt szemüveges fogszabályzós tízéves módjára viselkedő kamaszokat bírjak?

Kösz, nem.

2010. jún. 29. 00:05
 15/32 A kérdező kommentje:

23:38 az animék akkoris jók, mert nem mind ilyen, mint ahogy te lefestetted... a hentai meg többnyire perverz, de vannak jó részei is, amiket én is bírok

00:05 nem mindegyik az... olyan csajok is vannak az animefanok közöt,, hogy el se hinnéd...

tudom, mert van jópár ismerősöm

2010. jún. 29. 00:08
 16/32 A kérdező kommentje:
elnézést, elírtam... 23:56-nak szólt
2010. jún. 29. 00:09
 17/32 anonim ***** válasza:
70%

23:38-nak: tényleg vicces, ahogy a csajok dinnyeméretú csöcsi ugrálnak fel-le miközben kúrják őket XD Most komolyan...ki néz ilyet?

De a "legjobb" anime élményem az volt, mikor egyszer youtubeon megnéztem az egyik ilyen jellegű film egyik epizódját. Fogalmam sincs mi volt a címe, meg a lényege, de kb annyiról szólt hogy volt egy srác aki szerelmes volt egy csajba, aki mellesleg vmi angyalszerű volt, és ez a srác valamit mindig rosszul csinált, és ez a kis angyalka állandóan agyonütötte vmi bunkósbottal...aztán meg feltámasztotta....jajj és közben pippegett vagy mit csinált XD Címet sajna nem tudok, de aki ráismer írjon már egy címet...azt szivesen megnézném mégegyszer...röhögtem a sok baromságon...:D

2010. jún. 29. 00:11
 18/32 anonim ***** válasza:
A-A!
2010. jún. 29. 00:17
 19/32 anonim válasza:

A válasz írója 0%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:11

Az a Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan volt. :D Én személy szerint nem szerettem azt az animét. Eléggé idegesítenek, amikor nagy szemű, nagymellű csajok visítoznak, na meg az ok nélküli gyilkolászás...:)

2010. jún. 29. 00:21
 20/32 anonim ***** válasza:
szerencsétlenek.
2010. jún. 29. 00:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!