Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bírjátok az anime fangirl csajokat? :D
első, 23:47
ez igaz, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem érett az illető :) mi se mondunk dedósnak, ha mondjuk gyűjtöd a matchbox-okat :D (persze épeszű kereteken belül kell érteni ezt is, azt is :D)
Én utálom az anime-ket. Van neten pár kép, amik jók, de a filmek valami iszonyat szarok! Alig láttam párat, de így is tudom a kategóriákat:
- Harcoljunk, mert szuperhősök vagyunk anime
- horro-gagyi anime
- Nyálas csöpögős romantikus izék ( ebbe tartoznak a lezbi anime-k is...pfujj)
- na meg vannak a hentaik...na azok aztán...
Nem tudom az ilyen lányok melyiket szeretik / nézik...szerintem mindegyik szar!
17/L
Dagadt szemüveges fogszabályzós tízéves módjára viselkedő kamaszokat bírjak?
Kösz, nem.
23:38 az animék akkoris jók, mert nem mind ilyen, mint ahogy te lefestetted... a hentai meg többnyire perverz, de vannak jó részei is, amiket én is bírok
00:05 nem mindegyik az... olyan csajok is vannak az animefanok közöt,, hogy el se hinnéd...
tudom, mert van jópár ismerősöm
23:38-nak: tényleg vicces, ahogy a csajok dinnyeméretú csöcsi ugrálnak fel-le miközben kúrják őket XD Most komolyan...ki néz ilyet?
De a "legjobb" anime élményem az volt, mikor egyszer youtubeon megnéztem az egyik ilyen jellegű film egyik epizódját. Fogalmam sincs mi volt a címe, meg a lényege, de kb annyiról szólt hogy volt egy srác aki szerelmes volt egy csajba, aki mellesleg vmi angyalszerű volt, és ez a srác valamit mindig rosszul csinált, és ez a kis angyalka állandóan agyonütötte vmi bunkósbottal...aztán meg feltámasztotta....jajj és közben pippegett vagy mit csinált XD Címet sajna nem tudok, de aki ráismer írjon már egy címet...azt szivesen megnézném mégegyszer...röhögtem a sok baromságon...:D
A válasz írója 0%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:11
Az a Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan volt. :D Én személy szerint nem szerettem azt az animét. Eléggé idegesítenek, amikor nagy szemű, nagymellű csajok visítoznak, na meg az ok nélküli gyilkolászás...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!