Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas nők tényleg ennyire bejönnek általában a férfiak többségének?
Idézetek egy másik kérdésből:
"Mert a magas nők vonzóak a férfiak számára. Egy magas nőhöz rengeteg, nálad jobb, menőbb, gazdagabb, befolyásosabb,...pasi megy oda. Akikhez képest kevés vagy a nőnek."
"Ezt nem is gondoltam. Azt hittem kevés férfi van, akinek a magas nők tetszenek. A baráti társaságomban is egyedül vagyok ezzel a magas nős dologgal. Belegondolva tényleg simán lehet, hogy egy 180 centis magas nő simán összejön egy 180 vagy 185 centis (férfiak között nem annyira magasnak számító) férfival, aki menőbb, gazdagabb, befolyásosabb, ahogy te is írtad, minthogy feltétlenül a magasság tetsszen neki a férfiakon és (saját magánál) kellemesen magas(abb) férfi érdekelje."
Ezek voltak az idézetek. Igazából az alacsonyabb vagy átlagosan magas 170-185 cm körüli férfiakat kérdezem, hogy ők összejönnének-e egy velük egy magas, vagy magasabb nővel (177-185, ami nőben még gyakori és magas), vagy a magas nőket, hogy mennyire szoktak irántuk érdeklődni a velük egy magas vagy tőlük alacsonyabb férfiak.
#21 egy nő háta, feneke elfér a tenyerembe. Picike, törékeny, finom, egy szóval nőies. Ahogy egy férfi magas és erős.
Ne legyél álszent, mindannyian felszínesek vagyunk. Én is, te is, MINDENKI. És nem csak a magasságot illetően. Egy kövér nőnek vagy férfinak nincs lyuka/pinája? Mégsem őket tartjuk nőiesnek/férfiasnak.
Te írtad , hogy te sem tartod férfinak azt, aki nem 190 magas. Sajnos "csak" 188 vagyok, nem 190, így kiestem.
Nem fair a világ, de a külső és belső összefügg, ha tetszik, ha nem.
Jól látod, hogy az alacsony férfiak frusztrált görcsök. Ahogy a magas nők is frusztráltak. Meg a ronda fejűek, kövérek, stb.
A szép emberek már iskolás koruk óta mindig több figyelmet kapnak, népszerűbbek, elnézőbbek velük szemben, kedvezőbben döntenek a részükre. Konkrétan a HR-esnő bevallotta később, hogy a fizikai vonzalom szerepet jatszott abban, amikor rám került a választás.
Ez azért persze nem azt jelenti, hogy mindig kivézeleztek, de többször pozitívan diszkrimináltak. Te us megfigyelheted, hogy iskolaban, egyetemen, munkahelyen, bármilyen közösségben a szép lányok és jóképű férfiak köré gyűlnek az emberek, rajuk figyelnek.
Emiatt magabiztosabbak, pozitívabbak, nyitottabbak. A kevésbé vonzó emberek kevesebb figyelmet kapnak, frusztráltabbak is emiatt.
Te férfiasnak tartasz egy nem jóképű vagy kövér vagy pálcika vagy nálad alacsonyabb férfit? Nem. Mint férfi észre sem veszed, nem tartod férfinak.
Ugyanígy a férfiak sem a csúnyácska arcú vagy kövér vagy magas nőket kedvelik. Ettől, mint ember nem vagy kevesebb, de ez az oka annak, hogy nem kezdeményeznek nálad a férfiak.
Nem mondom, hogy korrekt, de így működik a világ.
"Te írtad , hogy te sem tartod férfinak azt, aki nem 190 magas"
Nem ezt írtam. Azt írtam, hogy egy frusztrált, 150 centis pasit nem látok férfiasnak. Ha a magasságát csak egy ugyanolyan tulajdonságnak tartja, mint mondjuk a hajszínét, de nem frusztrált miatta és nincs miatta kisebbségi komplexusa, akkor még akár tarthatom férfiasnak is, ami persze nem jelenti, hogy automatikusan vonzódom is hozzá, de azt elismerhetem, hogy férfias.
Tény, hogy a vonzó külső előnyökkel jár a mindennapi életben, de szerencsére a szépség fogalma nagyon relatív. Van, aki szerint a szőke a szép, mas szerint a fekete. Nekem női szemmel gyönyörűnek látszik mondjuk egy fekete hajú, nagy szemű, kreol lány, mig a barátom szerint a szeplős, sápadt vörös a gyönyörű, aki szerintem éppen átlagos. Én nem szeretem, hogy picit vastag a combom a vadlim meg vékony. A párom szerint meg pont hogy formás. És meg sorolhatnám.
Igen, a jó külső előny. De az igazán szép fogalma mindenkinél más.
Én undorodom a testépítő srácoktól. Egy naptárpasival nem tudnék mit kezdeni. Igen, tetszik a széles váll. De a nagy mellek, meg a leszálkásított kockahas taszít. Más nő meg megőrül érte.
Ez genetika. Az fog vonzani, ami kiegésziti a saját genetikánkat.
Attól még, hogy téged a pici nők vonzanak, az nem jelenti, hogy ránk, magasakra ne jusson ezer olyan pasi, akiket meg a hosszú comb vonz.
"Egy alacsony férfi nem férfias, egy magas nő nem nőies. Ez van."
Ja, hát ha Nóném Béla a gyakoriról azt mondja, akkor biztos úgy van. Hogy jövünk mi ahhoz, hogy saját véleményünk legyen? :D
#25 ez csak xar kenegetés és önfelmentés. Pontosan tudod te is, én is, hogy mondjuk egy 177 centis fiút nem tartanál férfinak, nem jöhetne szóba számodra, mint férfi, nem vonzódnál hozzá.
Ahogy a 180 körüli nőket sem véletlenül ugratják azzal, hogy kosarazik. Mert nem a nőt látják bennük.
Ettől függetlenül még lehet nagyszerű ember, kiváló barátnó, intelligens személy, szórakoztató, stb.
De vonzó nő nem. ÁLTALÁBAN nem. Persze vannak kivételek, meg olyan is van, hogy alacsonyabb fiúnak magasabb lány jön be, de az még ritkább.
Nagy általánosságban az alacsonyabb nők a vonzóbbak, népszerűbbek.
#26 vannak tulajdonságok amik a legtöbb ember számára egyöntetűen vonzóak vagy nem vonzóak.
Szemszín, hajszín lehet mindenkinél más.
De pl alkat, szimmetria nem. Ha most a fétiseket nem számítjuk, akkor hallottál olyanról, hogy valakinek a kövér nők, magasabb nők, kövér férfiak, alacsonyabb férfiak, anorexias fiúk/lányok stb jönnek be?
181 cm vagyok, mint már írtam. Ha a magas nő egy fétis, akkor elég sok pasinak van ilyen fétise. Ha valaki megtetszett, azzal összejöttem. Volt köztük nem egy, akinél magasabb voltam, és előttem atlagos barátnőik voltak. Szoval nettó marhaság, amiket írsz.
NEKED nem jövünk be. Na bumm. De a többségnek igen, de legalábbis nem jelent kizáró okot a magasságunk. Es egy magas lány is lehet törékeny, karcsú, bájos. Ahogy egy pici is lehet vaskos, nagydarab.
Még 30 évesen, 2 gyerek után is volt, hogy elkérték a személyimet a dohányboltban. És tulélem, ha szerinted ronda vagyok. Csak ne gondold azt, hogy mindenki úgy gondolkodik, mint te, mert a magas lányok tapasztalatai rácáfolnak, vastagon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!