Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A borotválásról kérdeznék ott lent?
f/17 vagyok
Még nem borotváltam az intim részeket.
A lányok jobban szeretik ha le van borotválva egy pasi pénisze körül?
Ha leborotválom akkor nem lesz olyan hogy erősödik a szőrzet és gyorsabban nő vagy ilyesmi?
Tapasztalatok?
Ha leborotválom akkor mennyire?(teljesen csupasz vagy hagyjak valamit...)
próbáld ki, én is ezt tettem
3-4 hét alatt eléggé visszanő
Lányok válogatják, van akinek a csupasz, van akinek a rövidre vágott.
Én először csupaszra borotváltam, azóta röviden hagyom.
Csupaszon kipattoghat, meg ha nő akkor még szúr is.
Megtaláltam az arany középutat :)
Minél többet borotválod, annál erősebb lesz a szőrzeted. Én személy szerint taszítónak tartom, ha egy férfi borotválja magát az intim területeken.
25 N
Szija!
ha már olyan helyzetbe kerülsz..szerintem borotválkozz! voltam már ilyennel is olyannal is! a jelelegi párom nem szedi és megkell hogy mondjam..jobban szeretem ha nincs ott semmi!!! meg főleg itt a nyár..higénikusabbnak is tűnhet a dolog! de ha otthagysz egy picit talán akutyát sem érdekli! =)) erősebb lesz az tény és majd jól viszketni fogsz ha nő vissza :D na sok szerencsét
Én a "rövidre vágva"-ra szavazok, a csupasz nekem nem jön be, de a bozontos sem :S
27/N
de ha egyszer elkezdem akkor nem lehet abbahagyni mert mindig erősödik a szőrzet?
Mert nekem most már fél éve nem nagyon nő de elég "bozótos" :D
(nem akarok dzsungel lenni azért mert borotválom :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!