Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet rá esély, hogy ebből valaha is egy normális keretek között működő kapcsolat legyen?
Próbálom nagyon röviden. A sráccal már több mint egy éve 'összejárunk'. Kalandnak indult, érzelmileg máshoz kötődtem még akkor, közben viszont nagyon jóban lettünk, elmélyült az ismeretség. A szex pedig ugyanúgy megmaradt, heti szinten többször. Nem akart elköteleződni, ez azóta se változott, pedig volt idő mikor komolyan többet szerettem volna. A viselkedése viszont mindig is ellentmondásos volt, ami miatt én úgy látom időnként, hogy ebből ki lehetne hozni többet is, csak érzelmileg éretlen, és nem tudja mit akar igazán. Becézget, időnként csak úgy puszikat, ölelést kér, ajándékokat vesz (többek között szülinapra, valentin napra, de jeles esemény nélkül is csak úgy mert én jutottam róla eszébe), rendszeresen meghív ide-oda, mikor olyanja van még különféle helyekre is elmenne velem bár erre még eddig csak egyszer került sor, napi szinten keres, szexnél is együttalvás kézenfogva, már az elején bemutatott a családnak, féltékeny időnként stb. Tudom, hogy különleges a viszonyunk, de nem akar kapcsolatot, ha adódik egy lehetőség, él vele, annak ellenére hogy sokszor hangoztatja, hogy annyira jó mint velem még egyikkel se volt, és azt is mondta többször hogy emberileg is minden megvan bennem ami egy nőben neki számít. Mégse tudja értékelni amit tőlem kap.
Tippek, hogy vajon mi játszódik le a fejében? Mit csináljak vele, borítsam a barátságot is? Elrontottam esetleg valamit vele kapcsolatban?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Hasonló cipőben vagyok. (Ő nem fekszik le mással, én vagyok a hivatalos barátnője, de pl simán elmegy nelkülem hetekre nyaralni, vagy teszem azt, nem keres egy hétig, ha olyanja van, és mindig csak az a fontos, ami neki fontos.) Vannak dolgok, amik nem fognak változni. Az ember csinálja, amíg bírja, maga se tudja miért, pedig tudja, hogy itt a másik fél részéről szerelem egész biztosan nincs.
Én próbáltam szakítani, ő belement, de én meg tönkrementem, nem bírtam enni, depresszióm lett.
Újrakezdtük, ha lehet, még rosszabb minden. Általában kedves, időnként kényeztet, amikor beteg voltam, ápolt, karácsonyra toronyórát vett nekem, lánccal. De ha arról van szó, simán itthagy, és csinálja, amihez kedve van, nem érdekli, hogy fajdalmat okoz. Nem érdekli, ha újra elhagyom.
Én abban bízom, hogy majd elmúlik az érzés. Hogy a sok pofontól majd kiirtódik belőlem a kötődés, és visszakapom a régi életemet. Soha nem hagytam azelőtt, hogy semmibe vegyenek. Nem tudom, ő mitől más. 😔
Nem vagyok mai fiatal, nem tudom, milyen szokások vannak manapság, de hogy te még áltatod magad, hogy ebből valaha is normális kapcsolat lesz...
Pedig értelmesnek tűnsz, az "én időmben" a nagyon butácska,egyszerű lányokkal csinálták ugyanezt: ha látta a srác, hogy bejön egy ilyen lánynak, elhalmozta minden szirszarral, aztán csak "lyuknak" használta.
Ne haragudj, de szerintem a barátság az, hogy együtt mentek társasággal ide-oda, esetleg felhívhatod, ha valami segítség kell. De hogy hetente többször keféltek, ...az már kicsit több ennél!
"Mégse tudja értékelni amit tőlem kap." Persze, hogy nem. Nem te kellesz neki. Hanem a mókuskád, amíg más mókuskákat is levadászhat. Ha letiltanád határozottan, és választás elé állítanád, akkor dobna téged.
Az első 6 válaszból kiemeltél 1 db mondatot, és hisztizel miatta, ráadásul úgy, hogy rosszul is értelmezted.
Szerintem ez már most jól működik. Neki van kit dugni, és téged is dugnak. Mi az ami kell még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!