Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Elsősorban) Férfiak! Egy ilyen lánynak van esélye olyan férfit találni, amilyet elvár magának?
Előre leszögezném, hogy senkit se nézek le és itélek el a testi adottságai miatt. Csupán van egy barátnőm, aki egyfolytában nyavalyog, hogy nem talál magának megfelelő párt és már nem tudom mit tanácsoljak neki. Gondoltam felvetem itt is a problémát, kiváncsi vagyok ti mit gondoltok erről a helyzetről.
Szóval a lány szép, babaarcú, szőke hajú, kb 160 centi és ehhez 80+ kiló...igen, eléggé kövér, nem kizárt, hogy genetikai hajlam, de az is igaz, hogy nem sportol. Egyik szeme beteg ami nem kancsalságot jelent, hanem úgy kell elképzelni, hogy egyik szemgolyóján a szivárványhártyak kissé deformált és nem tudja irányitani szóval nem egyfele néz a szemeivel. Szerintem ez az egyik legfőbb hátrány, de szegény nem tehet róla. Ezek mellett emberileg nagyon rendes, jó barátnő, mindenben lehet rá számitani, rengeteget beszél, sokszor túl sokat is, minden pletykát tud és szinte mindenkit ismer. Meglepően sokat tud az emberekről, akár hallásból, akár a neten néz utánuk és képben van mindennel.
Nos ő olyan párt akar maga mellé, aki viszonylag jól néz ki, nem számit a végzettsége, de elvárja, hogy autója legyen és majd vigye el ide-oda vele. Neki nincs se jogsi, se autó, de szerinte ez alap egy férfinál. Múltkor udvarolt neki egy rendes pali az ismerősi körömből, de persze kikosarazta, mert nincs jogsija.
Rendszeresen panaszkodik, hogy nincs senkije, de majd ha 'szép 'lesz akkor megváltozik minden. Egy éve tervezi, hogy elfog járni kondizni. Napi szinten tölti fel a szelfiket, persze filterekkel.
Erős, magabiztos lánynak próbál tünni, de ezek a jelek arra utalnak, hogy görcsösen megakar felelni és valami belül nincs rendben vele...
Kissé úgy érzem, túl magasra teszi a lécet önmagához képest. Ne értsetek félre, tudom hogy javarészt nem tehet a testi hiáiról és megérdemel egy szerető társat, de úgy látom túl sokat vár el a másik nemtől. Ti mit gondoltok erről?
Nem tudtam, hogy a kocsi meg a jogsi megléte már önmagában képes lehet megemelni egy lány libidóját...
Nőként eldobom az agyam, hogy milyen feltételekkel akarnak ismerkedni egymással a pasik meg a csajok. Én világ életemben úgy működtem, hogy megtetszett valaki (a szeme, a szövege, az illata, a kisugárzása), elmentem vele randira, aztán összejöttünk, vagy nem. Egyiktől se kérdeztem meg, hogy van-e jogsija, vagy hogy hányas a bicepsze, mennyi pénze van a takarékban, hány diplomával rendelkezik, esetleg hány centi a micsodája. Jesszusom...
Azért kell neki egy srác, hogy legyen, aki taxizza? Vagy hogy lehet ezt az egészet értelmezni?
Amúgy meg, ha valakivel lenne egy jól működő kapcsolata, utólag nem lehet lerakni azt a sz@ros jogosítványt?
Szerintem egy pasinál a jogosítvány megléte egy olyan alap, ami minden különösebb igényesség nélkül is elvárható!
(nem kell feltétlen kocsi is hozzá)
Egy 25 éves pasinak vagy azért nincs jogsija mert képtelen megszerezni, vagy mert nem volt képes ennyi pénzt erre összegyűjteni. Mindkettő sajnálatos.
Az, hogy nem sovány, az nem érdekes: sokan szeretik a gömbölyű csajokat. A szemével a csaj kezdhetne valamit (szemüveg, lencse stb) hogy azért ő is tegyen már meg valamit egy kapcsolatért!
Tulkinalat van kover nokbol es ferfiakbol. a 21. szazadban nagyon felkapott lett az egeszseges eletmod, gyakorlatilag eroteljesen elkezdett formalodni egy ilyen kasztrendszer a tarsadalmon belul. Ez pedig azt jelenti, hogy hiaba a belso szepseg, meg nagy lelek, meg az EQ es tobbi hastag pozitiv uzenet egyre inkabb atjarhatatlan lesz a hatar. Ertelemszeruen, igy neki is a koverek taboraban erdemes keresgelnie.
Neki ugye van egy masik testi hibaja is, ami ott is meg fogja neheziteni a dolgat. Ellenben tenyleg hemzsegnek a ketsegbeesett fiucskak, akikre nem maszik ra senki. Nehez ugy, mert megszolitani nem nagyon fogjak, ha viszont o lesz ramenos, attol vilagga futnak. Ilyenkor jon be a kepbe egy jo barat, a csaj kinezi a sracot, te pedig elejtesz par keresetlen szot, hogy nem fogjak elutasitani. Nagy attoresre azert ne szamitsatok, de a nagy szamok torvenye veletek van.
42F
Köszi a válaszokat!
Igen én is ezt mondtam, mikor csak azért utasitotta el a pasit, mert nem volt jogsija/ autója, hogy idővel azért még lehet, ez nem befolyásolja a kapcsolatot.
Nem egy fiút utasitott el már azért mert csúnyácskák voltak, vagy mert butának tartotta őket.
Szerintem se jöjjön össze akárkivel, de azért elég szűk a szűrője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!