Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nö meg akár pozitív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nö meg akár pozitív irányba változtatni, káros szenvedélyekröl leszoktatni rövid ismeretség után akkor mi van?

Figyelt kérdés
2019. jan. 2. 18:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Jót akar. De az igazság az, hogy másért megváltozni sosem tartós.

Támogatást, inspirációt adhat, de ennek saját magáért saját elhatározasnak kell lennie, különben nem lesz tartós.

2019. jan. 2. 18:16
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
Akkor vagy változol, vagy szakítasz.
2019. jan. 2. 18:17
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Akkor az van, hogy örülj neki, hogy valaki jó irányba akar terelni.
2019. jan. 2. 18:21
 4/11 anonim ***** válasza:
25%

Neked is jó a neki jó?

Egy nővel videochateltem. Szerinte nem jó a szobám át kell rendezni,új ágynemű kell. Én meg szerettem mindent úgy ahogy volt.

Megkérdezte mit ettem..majd ő csinál nekem valóbbat.

Repűlt!

2019. jan. 2. 18:29
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Igaza van. A káros szenvedélyektől meg kell szabadulni! Ha tudod használd fel célként, és változz meg miatta. Ebben nagy lehetőségek vannak...
2019. jan. 2. 19:01
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
Ez csak a kezdet. Aztán ne csináld ezt, ne menj ahhoz, ne így-ne úgy...végül: Megváltoztál mióta együtt vagyunk, csalódtam benned! Ennyi.
2019. jan. 2. 19:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Nő vagyok és önmagamból indulok ki.

Tegyük fel megismerek valakit aki szimpatikus, nagyjábol mindenben az esetem, bejönne stb. egy doligban hibádzik: van valamilyen káros függősége (most nem is annyira a dohanyzásra gondolok mert bár nem szeretem képes lennék elfogadni).

Na most én alapból hagyom az ilyen embereket, mert tudom hogy én pl a drogokat képtelen lennék elfogadni, plane nem tolerálni és nem szeretném magam más káros életébe belemártani. Csak abban az esetben állnek le vele és próbalnám arra sarkallni hogy alljon le ha nagyon komolyan érdeklődöm iránta es ezt a részéről is tapasztalom. De így is necces.

Szóval biztos vannak olyan emberek akik mindenkin segíteni akarnak és effektíve idegenek (ertsd: nem régi ismerősök, barátok, család) életén javítani puszta önzetlensegből. Én beismerem sajnos nem ilyen vagyok. Ha pl egy közeli barátom nekiállna teszem azt dorogzni vagy függő szinten alkoholizalni próbálnék segíteni rajta de egy olyanon akit már eleve így ismerek meg csak nagyin ritka esetben, mert nem szeretek masok eletébe beleavatkozni és mert nem akarnék én lenni az oka a változásnak, hanem szerintem ezt mindenkinek önmagáért kell megtennie.

2019. jan. 2. 20:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek 7- essel, viszont én mint drogfüggő önmagamért szerintem soha nem fogok megváltozni. A volt barátnőm miatt bementem a rehabra is. Pedig előtte kint csöveztem télen, és majd meghaltam többször is, de akkor sem mentem be. Pl én ilyen vagyok. Mivel a barátnőmet jobban szeretem mindennél ezért miatta bementem, és sokkal messzebb jutottam mint valaha. De így sem sikerült, mert elvàltak útjaink, én meg visszakerültem a korábbi közegbe, ami bedaràlt megint. De nem sokon múlt. Ezért is mondtam hogy nagy lehetőségek vannak benne. Ha szereted akkor.
2019. jan. 2. 21:10
 9/11 anonim ***** válasza:

Azért ez nem teljesen így van. Párom mellettem leszokott a cigiről, mert még a kapcsolat elején megmondtam, hogy én nem szeretem és nálam ez kizáró ok. Tiszteletben tartotta és engem választott a cigi helyett. Viszont semmi másban nem akarom megváltoztatni, úgy szeretem, ahogy van. De a káros szenvedélyeket semmilyen formában nem tolerálom, a gyerekeim apja nem lesz akárki, nem akarom, hogy rossz példát lássanak majd.

2019. jan. 2. 23:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor az van, hogy jót akar neked-ennyi.
2019. jan. 4. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!