Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha 22 éves lányként még nem állok kész komoly kapcsolatra, inkább kalandoznék?
Jaj, ezeknek a kérdéseknek a 99%-át kanos kisfiúk írják ki.
Egyszer ráírtam egy ilyen kérdezőre, hogy hogy tudott fél év alatt 10 pasival szexelni, nincs is annyi megfelelő jelentkező, pedig nem vagyok egy csúnya lány. Vagy hogy kell ezt elképzelni, bemegy egy házibuliba, és eldobja magát az ágyra, aztán jöhet, aki akar? Gumit használ, vagy pharmatexet megszakítással? Milyen sűrűn szokott nőgyógyászhoz vagy std szűrésre menni? Egyik női kérdésre sem tudott válaszolni, csak full hülyeségeket. Amúgy így lehet lebuktatni ezeket a legkönyebben.
Igen-igen! A legfontosabb ebben az lenne, hogy a pertnereid is tudják, hogy te nem tervezel komoly kapcsolatra!
Ha ez megvan, akkor szerintem elfogadható a dolog.
Nyilván lesznek olyanok, akiknek ez nem jön be, és olyanok is, akiknek te is csak egy kaland vagy.
Nem mondanám ezt rossznak. Se nem jó. Csak emberi.
Fiatal vagy még, inkább most, mint két gyerek után a férjed mellett... másik oldalról viszont ez személyiség kérdése is lehet, tehát simán benne van a pakliban, hogy család mellett is kívánod majd a kalandozást...
Te annak érzed? Mert egyedül ez számít. Hiába mondja az emberek fele hogy az, míg a másik fele hogy nem.
Egyedül az számít te mit érzel. Ha téged nem zavar hogy valakinek csak egy trófea leszel. Ha együtt tudsz élni azzal a gondolattal hogy sokadik vagy....
Ha nem zavar az, hogy majd ha megtalálod az igaz szerelmet nem lesz semmi új varázsa mert mindent kipróbáltal már másokkal. Ha nem zavar az, ezáltal sosem lesztek egy szinten és őt sem érdekli akkor mit számít? Hibazhatsz, aztán majd tanulsz belőle mindenki ezt csinálja. De mennyivel jobb ( és ez a nehezebb út) ha megkíméled magad mindennek a negatív oldalától. (Az óvszer is 97%os védelmet ad, a fogamzásgátló se egy kellemes minden no szervezetének) Na most neked kell eldöntened, hogy megéri e ekkorát kockáztatni néhány kellemes pillanatert ami amúgy semmit se jelent. Bármit megtehetsz, de mindennek következménye van. Kérlek ne tedd tönkre magad és mások érzésein se gázolj át. Én voltam mindkét szerepben és egyik sem volt kellemes utólag. 22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!