Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha 22 éves lányként még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha 22 éves lányként még nem állok kész komoly kapcsolatra, inkább kalandoznék?

Figyelt kérdés

2018. dec. 31. 13:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
86%
Ne foglalkozz senkivel, elj ugy, ahogyan azt szeretned.
2018. dec. 31. 14:14
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Élhetsz úgy, ahogy akarsz, de tetteid után járó következményeket vállald is. Sok pasinál kizáró tényező leszel ezzel az olcsó életstílussal.

Szüleid mit tanítottak neked? Anyukádtól ezt a példát láttad?

2018. dec. 31. 14:22
 13/29 A kérdező kommentje:
Az nem igaz, hogy a normális pasiknál ez kizáró ok lenne. Csak idén kb 5 normális pasi próbálkozott nálam, pedig ismerik az előéletem, de én nem voltam még kész kapcsolatra.
2018. dec. 31. 14:30
 14/29 anonim ***** válasza:
12%

Azok cuckold pasik, akik az ondót is kinyalnák, ha más otthagyná

Nagy divat ez mostanában, a rengeteg vegyszer meg hormonos víz teszi őket ilyenné

Na de ezt normálisnak hívni...

2018. dec. 31. 14:46
 15/29 anonim ***** válasza:
82%

Nekem is volt huszonévesen egy ilyen időszakom, mint neked, kérdező, mégis normális, kétgyerekes felnőtt nő lett belőlem.

Illetve olyan felnőtt nő, aki a párkapcsolatában hűséges, az ágyban kreatív, és rendben van az önbizalma, nem dobja hanyatt magát két kedves szótól. 😉

Honnan tudnád, mire vágysz az életben, ha nincsen tapasztalatod? Honnan lenne önbizalmad a férfiak felé, ha soha nem próbáltad ki magad?

Én is boldogan hozzámentem volna 17 évesen életem szerelméhez, leéltem volna vele az életemet, csináltam volna vele vagy tíz pulyát, de az élet nem ilyen, sajnos. Kellettek a tapasztalatok, igen, a pofonok is, hogy tudjam, ki vagyok, mire vágyom. Nem függhet egyetlen férfitől az egész életem, több vagyok, mint feleség. Ehhez pedig kellett az a független, szárnypróbálgatós pár év, amíg nem kötöttem le magam senkihez.

Végül úgyis jön majd valaki, aki több lesz. Aki mellett nem veszed majd észre a többit. Addig pedig élj, de csak okosan, hogy ne sérülj.

2018. dec. 31. 15:00
 16/29 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem gáz, amíg felvállalod és utóbb sem próbálod majd eltitkolni.
2018. dec. 31. 15:01
 17/29 anonim ***** válasza:
55%

Nem gáz. Azért azt feltétlenül el zseretném mondani, hogyha velem nem kalandozol, el foglak mondani mindennek! :-)

A lúdnyom nem látszik a vízben! De mivel a komoly kapcsolatot kereső pasik is csak azt akarják, hogy komolyaz igérnek, komolyan jól megkefélnek, és lelépnek, hogy "nincs meg a kémia" és így nem jó. Tehát kefélj amíg nem sajog a punikád, de ne verd nagydobra! És engem se feledj el. a tanácsért hátha megérdemelem.

2018. dec. 31. 15:09
 18/29 anonim ***** válasza:
35%

Megint kiirtad a kamukerdesed, h utana ketgyerekes anyuka sztorival veregesd a hatad...

Heti szinten eljatssza ezt

2018. dec. 31. 15:17
 19/29 anonim ***** válasza:
82%

Az anyuka én vagyok, és határozottan nem én irtam ki a kérdést.

Nem veregetem a hátát, de ahhoz mindenképp gratulàlok neki, ha nem egy paranoid, megkeseredett bigott nyomoronc, mint itt páran, akik csak fröcsögni, meg feszkót levezetni járnak ide.

2018. dec. 31. 15:38
 20/29 anonim ***** válasza:
20%

Érdekes, hogy minden ilyen jellegű kérdés alatt megjelenik egy többgyermekes anyuka, akinek tökéletesen alakult az élete 560 egyéjszakás kaland után is.

Szerintem egy lófejű ronda, frusztrált, szűz kislány csak trollkodik és álmodozik.

2018. dec. 31. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!