Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom facebookon egyedulallo?
Majdnem 1 eve vagyunk egyutt, minden a leheto legnagyobb rendben van a kapcsolatunkban, boldogok vagyunk.
Par napja megis azon porgok, h hogy-hogy nem tettuk facebookon nyilvanossa. Szoba jott a minap, mire o azt felelte h o eddig sose rakta ki egy baratnojevel se, es nem is szokasa, hiszen a kozos kepekbol ugy is mindenki rajon...
Aztan rajottem h hulye vagyok, en az elozo 2 kapcsolatomba kiraktam fb-ra, de en sem ott elem az eletem es o sem, igy ezt elengedtem, bar fura h ezek szerint ez sose fog valtozni, az osszes par akit ismerek mind kirakja par honap elteltevel...
Azonban az boki igazan a csoromet, h kint van a baratom profiljaban, hogy "egyedulallo". Megis miert? Az egy dolog h nem akarja mindenki orrara kotni a kapcsolatunkat, de nekem sincs kint egyaltalan h egyedulallo vagyok.
Talan gyerekes ez a reszemrol, talan tul lihegem, szeretnem a tudtara adni h zavar, es h orulnek ha legalabb azt nem tenne nyilvanos infová.
Csak elmeleti szinten kerdezem, hogy ti errol mit gpndolnatok?
Szerintem ez nem lenne nagy keres a reszwmrol, azt is kinezem belole h szimplan azt se tudja h neki ez nyilvanos vagy valami...
Csak felek h kiakad h en ilyeneken kattogok, vagy azt feleli mit zavar az engem...
/huszonevesek/
Utolso kettonek, koszi a valaszt, de nem olvastatok hogy megkertem ra es szonelkul levette, sot kirakta a kapcsolatot amit mar nem is en ajanlottam fel?!:D
Eddig engem is aggasztott,denem azert mert "jaj biztos megcsal" vagy valami...de azert ilyeneket irni (a legrosszabbat) miutan leirtam h megoldodott eleg vicces... Amugy sehol se emlitettem szerintem h ezelott is megkertem mar ra :D
Mi 3 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt is élünk, de nekünk sincs kirakva. Nem jelent semmit, ne reagáld túl.De ha te ennyire ragaszkodsz hozzá, nyugodtan hozd fel neki.
21/L
Na látod, olyan volt, mint a sétagalopp. Remélem akkor most már elpárolgott a rosszkedved. Boldog új évet :)
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!