Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A baratom facebookon egyedulallo?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom facebookon egyedulallo?

Figyelt kérdés

Majdnem 1 eve vagyunk egyutt, minden a leheto legnagyobb rendben van a kapcsolatunkban, boldogok vagyunk.

Par napja megis azon porgok, h hogy-hogy nem tettuk facebookon nyilvanossa. Szoba jott a minap, mire o azt felelte h o eddig sose rakta ki egy baratnojevel se, es nem is szokasa, hiszen a kozos kepekbol ugy is mindenki rajon...

Aztan rajottem h hulye vagyok, en az elozo 2 kapcsolatomba kiraktam fb-ra, de en sem ott elem az eletem es o sem, igy ezt elengedtem, bar fura h ezek szerint ez sose fog valtozni, az osszes par akit ismerek mind kirakja par honap elteltevel...

Azonban az boki igazan a csoromet, h kint van a baratom profiljaban, hogy "egyedulallo". Megis miert? Az egy dolog h nem akarja mindenki orrara kotni a kapcsolatunkat, de nekem sincs kint egyaltalan h egyedulallo vagyok.

Talan gyerekes ez a reszemrol, talan tul lihegem, szeretnem a tudtara adni h zavar, es h orulnek ha legalabb azt nem tenne nyilvanos infová.

Csak elmeleti szinten kerdezem, hogy ti errol mit gpndolnatok?

Szerintem ez nem lenne nagy keres a reszwmrol, azt is kinezem belole h szimplan azt se tudja h neki ez nyilvanos vagy valami...

Csak felek h kiakad h en ilyeneken kattogok, vagy azt feleli mit zavar az engem...

/huszonevesek/

2018. dec. 31. 05:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Utolso kettonek, koszi a valaszt, de nem olvastatok hogy megkertem ra es szonelkul levette, sot kirakta a kapcsolatot amit mar nem is en ajanlottam fel?!:D

Eddig engem is aggasztott,denem azert mert "jaj biztos megcsal" vagy valami...de azert ilyeneket irni (a legrosszabbat) miutan leirtam h megoldodott eleg vicces... Amugy sehol se emlitettem szerintem h ezelott is megkertem mar ra :D

2018. dec. 31. 10:26
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Nyitva hagyja a kaput másnak is. Legalább rejthetné a kapcsolati állapotát, de az, hogy egyedülállóként látszik, erősen gyanús. Egyik kollégámnak sincs kint a kapcsolati állapota, bár vannak közös képei az aktuális párjával, meg a tavalyival is ment a széptevés, majdnem egy éve van együtt a mostanival, éles váltás volt a két kapcsolat között. Szerinted most mit csinál? A párja háta mögött flörtölget másokkal is, teszi a szépet, hiába megy az ömlengés a közösségi oldalon, meg a fotók, meg a szivecskék, látom, mit csinál a munkahelyen, ahol a párja nem látja, nem hallja. Ha netán meg is nősül, akkor is ezt fogja csinálni, amíg nem talál emberére egy nőben. Most a csaj vagy elfogadja, hogy ilyen, végülis ő is egy másik nőtől nyúlta le, ha nem teljesen hülye, akkor gondolhatja, hogy mellette is ugyanúgy félrekacsint a drága, vagy nem is tudja, mi zajlik a háta mögött, akkor viszont nagyon pofára fog esni, ha egyszer kiderül.
2018. dec. 31. 11:58
 13/17 A kérdező kommentje:
Konyorgom olvassatok mar el kozbe a kommentjeim!!!:) nem artana, MEGOLDODOTT!!! kiraktuk a kapcsolatot, sot o rakta ki mostmar nem kell valaszolnotok.
2018. dec. 31. 12:13
 14/17 anonim ***** válasza:
Azért remélem, nem baj, hogy az alap kérdésre is válaszoltam még.
2018. dec. 31. 12:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Mi 3 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt is élünk, de nekünk sincs kirakva. Nem jelent semmit, ne reagáld túl.De ha te ennyire ragaszkodsz hozzá, nyugodtan hozd fel neki.

21/L

2018. dec. 31. 13:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Az, hogy nincs kirakva, vagy az, hogy egyedülálló, egy kicsit más kategória. De a kérdezőéknél megoldódott, reméljük, nem csak a nyomás hatására.
2018. dec. 31. 14:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Na látod, olyan volt, mint a sétagalopp. Remélem akkor most már elpárolgott a rosszkedved. Boldog új évet :)

32/f

2018. dec. 31. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!