Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog rajtam kívül itt még más is magányosan, összetörve, romantikus filmeket nézve, kólát szlapálva Szilveszterezni holnap?
Én alszom, előtte olvasgatom a scifigyűjteményem legújabb darabjait (retro galaktikák)
Borzasztó erőltetett ez az újévezés, dátumhoz kötött kötelező bulizás...
Mégis minek?
28N
Én házibuliba leszek és valószinuleg átdugom magam 2019be , de a ti programotok se hangzik rosszul..
20f
Nem szeretem a szilvesztert,lehet itt is leszek.
A helyedben inkább valami vicceset olvasgatnék,az eddig feltett kérdéseidet és az arra adott válaszokat,van min röhögni;)
Én lehet aludni fogok a hosszú "év végi szivatós" műszak után. Jó hír, hogy cserébe egy hét full lazulás január elején. És duplapénz holnap. Jeeeeej :D
De mire hazavánszorgok alszom :D Bár ha kialszom magam lehet ellátogatok a rokonokhoz vagy kimegyek a "főtérre", biztos lesz valami béna haknizenekar, forraltboros standosnénik meg pár régi osztálytárs. Akiket kb. áll-leesős szinten lepnék meg, mert sosem járok ilyen helyekre.
Romantikus film? bah... Subnautica, No Man's Sky, esetleg újrajátszom az Orwellt, csak másképp. Pláne egy jó kis home office után jól esik a pihenés.
27F
Nézd a Saskabarét az az igazi "szórakozás" :D
Bár full részegen lehet vicces, még nem próbáltam. Józanul nem vicces az fix, sőt kínos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!