Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják szégyennek ha valaki 24 évesen szűz férfiként? Szerintem ez a ideális kor az elvesztésre.
Ha leszartad a csajokat... akkor mit vársz?
Nem az életed alakult úgy, hanem ott valami nincs rendben a fejedben.
Vagy látens homoszexuális vagy, esetleg aszexuális... de az biztos hogy a szexuális fejlődésed nagyon félrement.
Ez a hozzáállás és felfogás az ami taszítja a nőket.
Ne írd le többet azt hogy férfi, mert fényévekre vagy attól még.
Üdv a felismerés világában. Innentől kb 5-6 év lemaradást kell behoznod.
Nem lehetetlen, de innentől minden napod minden percében arra kell koncentrálnod, hogy felnőj. Kb 28-30 éves korodra talán sikerül, de rettentően sokat kell dolgoznod rajta. Nincs már több elvesztegetett időd.
Ha 30 éves korodig sem hozod be a felnőttáválást, akkor a nők lesznek az utolsó problémáid...
Itt nem ez a helyzet, mert a kérdező szart a lányokra.
Érdekes az emberek nagyon nagyrésze össze tudja egyeztetni a tanulást és az egészséges szociális életet. Mintha csak a két véglet lenne...
És mennyi az ilyen szerinted?
100000-ből 1, mert az épeszű szülő nem tiltja meg a gyerekének ha gimiben bemutatja a barátnőjét.
Mintha csak drogos bulikban lehetne nőket megismerni...
Ez egy kreált kifogás és a szülők bűnbakkeresése.
Valahol megfizeted még az árát, hogy nem foglalkoztál a dologgal és sz@rtál a csajokra.
Én sajnos nagy árat fizettem, hogy magányba fordultam 5-6 évre. Amikor észbe kaptam elment már a huszaséveim fiatalsága... és kapásból elszúrtam egy lányt akivel ritkán találkozik az ember..mondom oké belefér, ez a büntetés.
Aztán utána öszzefutottam egy nagyon helyes korombeli lánnyal, aki úgy szeretett belém mint tapasztalt férfi. Na ez secpec össze is omlott és csak egy szorongó kisfiú voltam a kapcsolatban aki mellett nem tudta elengedni magát, így szépen el is múlt a vonzalom. Nem tudott mit kezdeni egy határozatlan kisfiúval.
Pedig szűz sem voltam már, egyszerűen elszoktam a kapcsolatoktól és a női intimszférától.
Szopás az egész ilyen korban, nem kisbabafejű szűzikéket várnak már a nők, hanem társat keresnek.
Talán még van reményed egyetemista 18-20 éves kislányokkal... de sok jóra ne számíts. Minden nap elvesztegetett idő amig a seggeden ülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!