Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tartják szégyennek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják szégyennek ha valaki 24 évesen szűz férfiként? Szerintem ez a ideális kor az elvesztésre.

Figyelt kérdés

2018. dec. 30. 13:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Én nekem nincs a külsőmmel gond csak szimplán lexartam a csajokat meg zárkózott vagyok
2018. dec. 30. 14:30
 12/21 anonim ***** válasza:
"szimplán lexartam a csajokat" Na látod? EZ SZÉGYEN!!!
2018. dec. 30. 14:38
 13/21 anonim ***** válasza:

Ha leszartad a csajokat... akkor mit vársz?

Nem az életed alakult úgy, hanem ott valami nincs rendben a fejedben.

Vagy látens homoszexuális vagy, esetleg aszexuális... de az biztos hogy a szexuális fejlődésed nagyon félrement.

2018. dec. 30. 14:52
 14/21 A kérdező kommentje:
Anyátokat még kamasz vagyok
2018. dec. 30. 15:51
 15/21 anonim ***** válasza:

Ez a hozzáállás és felfogás az ami taszítja a nőket.

Ne írd le többet azt hogy férfi, mert fényévekre vagy attól még.

Üdv a felismerés világában. Innentől kb 5-6 év lemaradást kell behoznod.

Nem lehetetlen, de innentől minden napod minden percében arra kell koncentrálnod, hogy felnőj. Kb 28-30 éves korodra talán sikerül, de rettentően sokat kell dolgoznod rajta. Nincs már több elvesztegetett időd.

Ha 30 éves korodig sem hozod be a felnőttáválást, akkor a nők lesznek az utolsó problémáid...

2018. dec. 30. 16:01
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Jó lenne a dolgok mögé látni. Nem kevés szülő fúrja a gyereke magánéletét mert szerinte a tanulás ( közép suli, egyetem) rovására megy. Akkor is ez a meggyőződésük ha adott eredménynél randik nélkül sem érne el jobbat vagy randikkal rosszabbat a srác/lány. Ilyenkor jönnek a kisstílű dolgok hogy nem azért fizetik a tandíjat /lakhat még itthon a gyerek hogy ne a tanulás legyen az első ( vagy inkább egyetlen). De a felületes logika en bloc lelúzerezi a szűzeket környezettanulmány nélkül. Alsó tagozatban is Peti volt a nyomi mert sírt a rossz jegy miatt , Jani meg “a Jani” mert az csak röhögött a karókon is. Azzal már nem törődött senki hogy Petit otthon szanaszét csapják, Jani szülei viszont majomszeretettel viseltetnek kölykük iránt szal ők inkább a tanárt fenyegetik.... Visszatérve a szűzességi részre: tehát van az az élet szitu hogy nem éri meg menni a vágyunk után “olyan áron “
2018. dec. 30. 16:14
 17/21 anonim ***** válasza:

Itt nem ez a helyzet, mert a kérdező szart a lányokra.

Érdekes az emberek nagyon nagyrésze össze tudja egyeztetni a tanulást és az egészséges szociális életet. Mintha csak a két véglet lenne...

2018. dec. 30. 16:18
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Az érintett többnyire össze tudja egyeztetni de a családja levesbe köp arról írtam. Tehát vannak akik csak akkor kezdhetnek csajozni amikor már egzisztenciálisan önellátók. Na őket nézik le és azok a menők akik még zsebpénzből veszik az óvszereket pedig csak a hátterük volt elsősorban más nem pedig a személyes skill-jük
2018. dec. 30. 16:24
 19/21 anonim ***** válasza:

És mennyi az ilyen szerinted?

100000-ből 1, mert az épeszű szülő nem tiltja meg a gyerekének ha gimiben bemutatja a barátnőjét.

Mintha csak drogos bulikban lehetne nőket megismerni...

Ez egy kreált kifogás és a szülők bűnbakkeresése.

2018. dec. 30. 16:27
 20/21 anonim ***** válasza:

Valahol megfizeted még az árát, hogy nem foglalkoztál a dologgal és sz@rtál a csajokra.

Én sajnos nagy árat fizettem, hogy magányba fordultam 5-6 évre. Amikor észbe kaptam elment már a huszaséveim fiatalsága... és kapásból elszúrtam egy lányt akivel ritkán találkozik az ember..mondom oké belefér, ez a büntetés.

Aztán utána öszzefutottam egy nagyon helyes korombeli lánnyal, aki úgy szeretett belém mint tapasztalt férfi. Na ez secpec össze is omlott és csak egy szorongó kisfiú voltam a kapcsolatban aki mellett nem tudta elengedni magát, így szépen el is múlt a vonzalom. Nem tudott mit kezdeni egy határozatlan kisfiúval.

Pedig szűz sem voltam már, egyszerűen elszoktam a kapcsolatoktól és a női intimszférától.

Szopás az egész ilyen korban, nem kisbabafejű szűzikéket várnak már a nők, hanem társat keresnek.

Talán még van reményed egyetemista 18-20 éves kislányokkal... de sok jóra ne számíts. Minden nap elvesztegetett idő amig a seggeden ülsz.

2018. dec. 30. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!