Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják szégyennek ha valaki 24 évesen szűz férfiként? Szerintem ez a ideális kor az elvesztésre.
Mert nem ez az átlagos. Nem ez a norma.
Plusz nehéz elhinni, hogy az a 24 éves férfi nem vágyott eddig a szexre. Tehát ha vágyot (elég valószínű) akkor ez azt jelenti, hogy képtelen volt megszerezni azt. Emiatt rá is sütik, hogy "lúzer".
Nem kimondottan jó dolog ez, de tagadhatatlanul van benne reáció.
Ezt az életkort ugye kb 16 éves korod óta emeled meg minden évben, ha megint nem jött össze egy csaj sem?
Jövőre majd itt kampányolsz, hogy 25 év az ideális 🙂
Ez mar logika ecsem.
En 15 evesen jottem ossze az elso fiummal, 1 ev utan fekudtem le vele.
Mellette is ugyan ugy tanultam, es egyetemre mentem.
Csak mert te egy fikamika vagy, mas nem az, ne a kifogast keresd :D
Ha nem okozna a fejedben ez problémát, nem tennél fel ilyen kérdéseket. Már szerintem sokadjára.
Már számtalanszor elmondtuk, hogy nem a szüzesség a lényeg, hanem az, hogy a 4 fal között ültél eddig és most frusztrál a dolog.
Sokkal nagyobb gond, hogy nem tanultad meg, hogyan kell beszélni, ismerkedni és bánni a nőkkel. Ezt tinikapcsolatokon és kudarcokon keresztül tanulja meg egy egészséges férfi, hogy ilyen korban már ne azon kelljen törnie a fejét, hogy elítélik-e a szüzességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!