Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm és a barátja együtt utaznak Spanyolországba?
A barátnőm, és egy srác 4-5 éve barátok, sosem volt köztük semmi. Mivel én anyagilag most nem engedhetem meg magamnak, a barátnőm viszont igen, így kitalálták, hogy ketten elmennek Spanyolországba 2 éjszakára, mivel mindketten régebb óta szeretnének eljutni. Egy szobában aludnának, hogy olcsóbb legyen a szállás.
Természetesen bízom a barátnőmben, és nem csalna meg, de nekem ez akkor is furcsa érzés lenne. Lassan 4 éve vagyunk együtt a barátnőmmel.
Mi a véleményetek erről? Ti mit tennétek a helyemben, vagy a barátnőm helyében?
Attól függ, ismerem-e ezt a barátot is személyesen. Ha most ilyen bemondásra 5 éve a barátjával megy, menjen nyugodtan, mi meg ott befejeztük.
32/f
Amúgy még egy tipp, ha együtt maradtok. Indulás előtt 3 hónappal már ne szexelj a csajjal ;)
32/f
A barátnőd mit mond arra, hogy te nem tudsz kimenni? Felajànlotta, hogy fizeti neked az utat?
Barátnőd helyében én mennék a haverommal (illetve több barátommal), de ragaszkodnék hozzá, hogy te is gyere, akár az én fizetésemből.
Akkor tudnám elfogadni, hogy nem jön a "párom" ha hónapok óta tervezem az utat, minden pénzemet félreraktam, de a páromat ez nem érdekelte és a saját fizetését meg elköltötte "számára fontos" dolgokra (természetesen keres annyit mint én és azonosak a kiadásaink). Súlyosbító tényező ha netán volt pofája az én félretett pénzemből kérni a saját cuccára, de persze közben meg teszi a szépet, hogy: "igen édeees nagyon fontos a közös nyaralásunk tényleg nagyon spórolok én is, csak hát ezt, és azt is hirtelen meg kellett venni..."
(Felesleges dolgok: pl. Sporteszközök, játék, esztétikai beavatkozás, és minden olyan holmi amit simán ráért volna az utazás utàn beszerezni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!