Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek másnál wc-re menni. Nagy dologra. Hogy küzdjem le?
Ott aludtam a barátomnál hétvégén. Nagyon kellett kakilnom ,de addig húztam ,amíg már majdnem össze nem estem. Ő észrevette és mondta ,hogy ha fáj a hasam ne görcsöljek rajta, menjek el nyugodtan. Aztán mondta nevetve ,hogy nem hiszi ,hogy hangosabb leszek nála:D.. Tudom ,hogy nem fog semmi sem történni, ha elmegyek.. és én el is akarok, de valahogy mégse sikerül:S Hogy küzdjem le ezt a butaságomat legközelebb? Amúgy senkinél nem megyek el szívesen wc-re.. :S
És mi van ha mondjuk szex előtt jön rám.. nem akarom ,hogy gondok legyenek belőle..xD:S:S
utolsó előtti: sajnállak..:S tudom milyen érzés:S Csak én 1 napnál tovább nem tudom bent tartani..:S
utolsó : jó fej lehetsz:)
Hát ha legalább 1-2 napig ott vagy valakinél akkor nyugodtan elmehetsz szarni, mert vki minden nap megy.
De ha csak egy délutánra mész el akkor inkább otthon intézd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!