Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy üdvözöljem ha hazeért? /többi lent/
Hamarosan újra látom a srácot, aki nemtudom, hogy akar-e tőlem valami komolyat,vagy csak legjobb barátként tekint rám. Utolsó közös találkozásunkkor lesmárolt, de nemtudom, hogy mi van.
Ha hazaért és találkozunk hogyan üdvözöljem?
Ölelés? Puszi? Csók?
Köszi a válaszokat =)
14L
Szerintem két puszi, majd egy hosszú, forró ölelés :) engem levesz a lábamról :D
15/F
1. és 2.reagálónak köszi az értelmes válaszokat =)
várom a többit is!!
hát figyelj, ha lesmárolt mert elment hosszabb időre pl az azt jelenti, hogy akar valamit:) az vol taz utolsó pillanat amikor megtehette mert után elment :) gondolom én :D szerintem amikor újra látod majd a szemébe nézel és tudni fogod mit kell tenned:) de szerintem az a legjobb ha kapőásból átöleled, jól magadhoz szorítod és utána onnan csók:)
amúgy a hülye válaszokkal ne foglalkozz:D kell ilyen is. én pl jót röhögtem rajtuk de írtam normális választ is :)
20 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!