Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők esetében tényleg valószínűbb, hogy peteéréskor lépnek félre?
Figyelt kérdés
Már aki erre hajlamos vagy csinál/csinált ilyet.
Esetleg akinek van ilyen tapasztalata az vissza tud emlékezni, hogy akkor pont ovulált-e?
2018. dec. 29. 02:09
1/9 anonim válasza:
Alkalom szüli a tolvajt, nem az időzítés.
2/9 anonim válasza:
Sose csaltam meg egyik partneremet sem, de az biztos, hogy peteérés idejen szó szerint meg vagyok veszve a szexért. Még álmomban is azon jár az eszem.
3/9 anonim válasza:
A nők bármikor félrelépnek, amikor alkalmuk adódik rá.
4/9 A kérdező kommentje:
Keveslem a válaszokat, írjatok még tapasztalatot vagy véleményt.
2018. dec. 30. 15:50
5/9 anonim válasza:
Nem rémlik, hogy peteérésem lett volna, nem is ezért mentem félre anno, mikor ilyen történt, és utána ki is léptem a kapcsolatból.
6/9 A kérdező kommentje:
Olyankor kívánósabb vagy általában?
2018. dec. 30. 16:50
8/9 anonim válasza:
Nem valoszinubb mert a ffiak nem érzik mikor van peteérés.lehet pont olyankor startolnak rá mikor totál terméketlen. Összejöhetnek ugy is aztán a többi
9/9 A kérdező kommentje:
Ha a lány panaszkodik, hogy jajj itt vannak a nehéz napok, akár tudnak vele kalkulálni. Igaz ez feltételez valamennyi beszélőviszonyt.
2018. dec. 30. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!