Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai huszonéves csajok, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai huszonéves csajok, mit esznek annyira a családapákon és idősebb pasikon?

Figyelt kérdés
Nem egy nő ismerősöm mesélte, hogy ők kavartak, összejárogattak idősebb pasikkal, és konkértan közölték, hogy őket izgatja a nagyobb has, ha az illető családapa, stb. Valamint volt egy csajszi, aki konkrétan randin közölte, hogy neki még nem volt komolyabb kapcsolata, és kiderült, hogy azért, mert egy idősebb családapával járogatott össze előtte és lebukott az asszony előtt. Komolyan ennyire izgató egy családapa, vagy idősebb pasi sok huszonéves nő számára? :D
2018. dec. 28. 12:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#2 vagyok, közben végiggondoltam, hogy melyik ismerőseimnek vannak idősebb, apuka párjaik/férjeik. Több olyan lányt is ismertem/ismerek, akinek a szülei gyerekkorában sz@rtak a fejére, csak megvettek neki mindent, amire szüksége volt, de szinte semmilyen érzelmi kötődés nem volt közöttük, hiába akarta volna a gyerek. Előfordul az ilyesmi az idősebb szülőkkel, akik már nem annyira rugalmasak és nem mindig képesek belehelyezkedni egy gyerek helyzetébe, és azoknál a szülőknél, akiknek a munka az isten és csak azért szülnek gyereket, mert a társadalom ezt kívánja meg egy pártól, aztán a gyerekük egész életében azt hallja, hogy takarodjon a szobájába vagy nézze a tévét, mert apu most megy dolgozni, anyu meg telefonál, nem ér rá. Az így felnőtt lányok (volt osztály/iskolatársaim) már kisgyerek koruk óta kényszeresen a felnőttek figyelmét szerették volna kivívni maguknak (nyilván azért, mert a szüleik sz@rtak rájuk), a kapcsolatot csak a felnőttekkel keresték, velük haverkodtak, a kortársaikkal képtelenek voltak megtalálni a közös hangot és rohadtul érettnek hitték magukat, csak mert egy rakás felnőtt (nem 20, hanem 40-50 éves) férfi fűzte őket, közben pedig ugyanolyan éretlen hülyegyerekek voltak, mint mindenki más abban a korban. Az ilyen lányokat cserkészték be már gimnáziumban mindenféle apukák, akik hitegették őket, hogy majd elválnak, nem szeretik már a feleségüket, stb stb, ők meg naiv hülyegyerek létükre ezt el is hitték és örömmel vállalták a viszonyt, mert csak egy felnőtt férfi figyelmére vágytak, ha már az apjuk nem törődött velük. Aztán lett, aki érettségi után egyből feleségül ment valami negyvenes, elvált, kisgyerekes pasihoz, volt, akit pár év után dobtak és persze azóta is az idősebb férfiakat hajtja, mert az apakomplexusa megmaradt, és van, akit azóta is hitegetnek, hogy majd elválnak és feleségül veszik. Szóval szerintem a fiatal nők legtöbbször apakomplexus miatt gerjednek apjuk korú pasikra, és csak ritkán azért, mert egészséges emberek és valamiért csak az ilyen férfiakhoz képesek vonzodni.
2018. dec. 28. 14:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Pénzt (vagy legalább is annak látszatát), és már megtanulta mivel lehet kábítani a nőket. No meg a "ha neki kellett, akkor biztos tudhat valamit!".
2018. dec. 28. 15:03
 13/13 anonim válasza:

Nézz körül a mai 18-30éves"férfiak"között!!

Szerintem ezzel kielégítő választ adtam!

23/N

2018. dec. 28. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!