Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves fiúk! Egy 27 éves nő számotokra már az idősebb kategóriába tartozik?
Hát , én jól kijöttem mindig az idősebekkel , szóval nálam nem gáz egyáltalán , bár most így hirtelen azért nem lennék annyi :D
20f
Tudod, részemről aranyos a kérdésed. Hirtelen az jutott eszembe, hogy a 27 picit idős lenne nekem. Aztán eszembe jutott a saját korom (24), és megdöbbentem, hogy egyáltalán nem lenne idős hozzám egy 24 éves nő. Szóval rádöbbentettél, hogy milyen gyorsan telik az idő... :D
Szóval nem, nem idős kategória.
én azt gondolnám, hogy idős hozzám. 27, akkor nemsok gyereket akar bla lba bla...nekem emg arra nicns szükségem, ez az egyik. a másik meg általába a 30 körüli nők nem vonzódnak hozzám...irónikus, hogy a 40 felettiek különös módon..XD
d e akorosztáyom illetve a fiatalabbak nemigen...
23/F
Én össze akartam nemrég jönni egy 40 éves nővel, aki egyedül neveli 1 gyermekét.
Szerintem nem a korod határoz meg, hanem az, aki vagy.
Egyáltalán nem sok az! ;)
38f.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!