Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább, most mit csináljak, eddig sose jött össze, legalább ezt nem akarom elrontani?
Tegnap tettem fel egy kérdést, de mivel belinkelni nem lehet, ezért leírom az elejétől + a fejleményeket. Szoval nemrég a sulimban összefutottam egy lánnyal, aztán "szerelem első látásra":) . Na igen vártunk valamire, aztán elkezdtünk beszélgetni pár percig nem sok... és úg döntöttem bejelölöm iwiwen, írtam neki valami kis szöveget, hogy ki is vagyok... visszaírt, visszajelölt. Na most itt vagyunk, hogyan tovább? Azt ne mondjátok hogy személyesen jobb lenne, mert ezt én is tudom, csak ugye sulinak most lett vége, vizsgaidőszak vége, tehát suliban legközelebb szeptember, de ott se, mert más szakra jár. Szoval necces a dolog. Valahogy msnre kéne felvennem, de mit mondjak miért veszem fel ? Ha letámadom azzal, hogy "jajjdecukiaranyosjólnézki" és szeretnék vele találkozni :)... azzal csak rosszul járok. Tanácsok? Bárki írhat, csak értékelhető legyen a válasz. (aki meg hülyeséget akar írni, lásd múltkori lv 80 paladin az inkább ne írjon)
Nem izgatna ennyire a dolog, ha nekem annyira menne ez a csajozás téma, csak hát ez az, hogy nem megy, de határozottan kijelenthetem fejlődő képes vagyok.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!