Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok amikor megláttok egy húszoneves lanyt egy 50es pasival?
"Mekkora mázlista faszi. Én is ilyen akarok lenni 50 évesen."
Akkor is, ha a csaj csúnya és kövér? Anyukám unokatestvére 46 évesen összeszedett egy huszonéves, csúnyácska, dögunalmas csajt. A volt felesége egy gyönyörű, jó alakú, életteli 40 éves nő volt. Persze lehet jönni azzal, hogy feszes test, de a csajnak aztán minden volt a teste, csak nem fezses. Mondjuk nem is voltak sokáig együtt.
a) a csaj apakomplexusos, de durván
b) mindent megtesz azért, hogy egy percig ne kelljen dolgozni és van is hozzá gyomra.
Nem minden 50 éves elhízott, kopasz, igénytelen, mackónadrágos férfi!
Némelyik különbül néz ki és tartja magát mint sok huszonéves.
(Egy lány, akinek van gyomra egy 50 éveshez.)
Tudom, épp ezért nem az átlag 50-est választom.
Ja és ő szedett fel engem...
Micsoda undorító sérült vén kecske, hogy tönkrevágja a kiscsaj életét.
Az ilyet kezeltetni kellene.
Szegény kiscsajnak milyen családja lehetett..(akkor is, ha csak a pénzre hajt a csaj)
De rosszindulatúak vagytok...
Én elfogadom az ilyen párost. Miért probléma ez nektek, hogy ennyivel is idősebb a férfi? A szerelem kortalan.
Jó biztosan vannak akik a pénz miatt jönnek össze, vagy apakomplexus miatt,de nem mindenki csakis ezek miatt. Annyira elszomorít ez a emberi hozzáállás. :(
pedig én egyáltalán nem vagyok érintett,de én elfogadom az ilyen párost is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!