Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyáltalán miért akarnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyáltalán miért akarnak az emberek élettelen képek alapján ismerkedni?

Figyelt kérdés

Semmit sem árul el az adott személyről pár kép és mégis az az első kitétel online vonatkozásban, hogy legyenek képei a profiljához.

Ezt most nemtől függetlenül értem.

Ha végignézek az ismeretségi körömön (való életből közel 1000 fő) akkor a legdögösebb-legmacsóbb vonal az épp, hogy nem futna be modellként. És az élet meg a társas élet őket igazolja.

2018. dec. 27. 13:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak képek alapján én sem ismerkednék. De azért egy minimális képet ad az illetőről egy kép is. Abból már ki tudom szűrni, ha nem kamu képet tölt fel, nyilván, hogy:

- úgy néz-e ki, hogy tuti, hogy nem tudnék vonzalmat érezni iránta... ha igen, akkor felesleges kép nélkül üzeneteket küldeni, aztán találka, mert úgyis az a vége, hogy "bocs, de nem", így meg egyikünk idejét sem pazaroljuk

- mennyire felszínes (pl. túlfilterezi-e a képeit, direkt pózol-e stb.)

- mennyire igényes magára (én pl. olyan embert nem tudnék komolyan venni, aki a koszos budi előtt pózol a tükörben, a laptop kameráján készít magáról iszonyat szemcsés-mákos képet... főleg ha fekete haja van, ami beleolvad a fekete forgósszékébe)

Ezek nekem fontosak. Zsákbamacskát nem szeretnék. És itt most nem arról van szó, hogy az alapján szelektálnék, hogy ki felel meg a tömegízlésnek, mert pl. exem sem egy adonisz, mégis együtt voltunk több, mint 6 évig, és nem a külseje miatt került szakításra a soe.

2018. dec. 27. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!