Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán miért akarnak az emberek élettelen képek alapján ismerkedni?
Semmit sem árul el az adott személyről pár kép és mégis az az első kitétel online vonatkozásban, hogy legyenek képei a profiljához.
Ezt most nemtől függetlenül értem.
Ha végignézek az ismeretségi körömön (való életből közel 1000 fő) akkor a legdögösebb-legmacsóbb vonal az épp, hogy nem futna be modellként. És az élet meg a társas élet őket igazolja.
Szóval akkor neked nem számít semennyire sem a másik külseje.
Lehet 150 kilós és 16 fog is elég, ugye?
Ha vak lennék...
Figyelj, sorozatosan futok bele olyan férfiakba társkeresőn, akik úgy töltik ki az adatlapjukon a testalkatukat, hogy átlagos vagy pár plusz kiló, de látványosan kövérek, tokájuk van, nyakuk sincs... Én meg nem vagyok elhízott, és nem vonzanak a kövérek, igen, van, akiről kép alapján is el tudom dönteni, hogy ő semennyire sem vonzó számomra, akkor sem, ha egyébként egy zseni.
Miert kellene ismerkedni egy olyan emberrel, aki kulsore nem szimpatikus.
Figyu, az utcan, boltban, moziban stb..szoval, offline is tobbnyire azzal kezdesz beszelgetni, aki, ha nem is tetszik azonnal, de szimpatikus neked.
Online ugyanez megy.
Mondom ezt olyan nokent, aki kvara NEM fotogen- volt, hogy netrol megismert randipartner bevallotta, h nem igazan akart eljonni, mert a kep alapjan csunyacska voltam, es talikor teljesen meglepodott, eloben mennyivel jobban nezek ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!