Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El kellene mondania a pasimnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kellene mondania a pasimnak, ha bulizni megy?

Figyelt kérdés

A párom (32) külföldi, ő ott, én (29) a családommal töltöm az ünnepeket. A párom most hogy itthon vagyok, alig ír nekem, arról meg még kevesebbet, hogy hogyan tölti a napjait. Ez nagyon zavar, de faggatni sem akarom. Tegnap se mondta hogy mi a terve estére (előtte haveroknál volt mindig), de látom hogy reggel 6-kor még elérhető volt a chaten.

Ennek persze sok oka lehet, de szerintem bulizni volt. Este még beszéltünk, nem mondott semmit.

Én nem értem ezt a teljes "hírzárlatot" a részéről és hogy 4 évnyi együttlét után miért kell titkolózni.

Szerintetek megkerdezzem? Ráhagyjam? Írjon annyit amennyit akar, még akkor is ha meg se írja mit csinál egész nap?

(nem féltékeny vagyok, inkább nekem ez a bizalom és a valódi szoros kapcsolat hiányát jelenti, az zavar)

2018. dec. 26. 09:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elszomorítani, de van egy lányimserősöm aki melett bulizni jár és csajozik is a fiúja. Ő sem mondta el a barátnőmnek.

De a fiú nekem ezeket elmondta. Hogy ilyenkor azt írja neki hogy most pihen, közben pedig bulizik. Vele is jóban vagyok, mert a testvére a párom.

A bulizással sincs gond de nem így. Az más ha a férfiak kicsit elmennek bulizni.

Szerintem valahogy kérdezz rá hogy valami változott e kettőtök között. De ne úgy hogy van másik csaj. Mert ha van is tagadni fogja.

2018. dec. 26. 11:52
 12/13 A kérdező kommentje:

Hű megy ám az ítélkezés, spekulálás, minden, ahogy szokott :D

Néhány válasz: megertem hogy sokaknak fura, hogy nem karácsonyozunk együtt. A magyaroknak ez szent ünnep, kötelező jelleggel együtt van a család. Az én barátom angol, ott kicsit eleve lazább a családi kapcsolat, ráadásul neki nincsenek unokatestvérei és rokonai, és amolyan egyéjszakas kalandbol született gyerek. Mindkét szülője jelen volt az életében de sajnos neki nem adatott meg a meleg szerető családi környezet. Valószínűleg ezért is feszélyezi a nagy tömeg, a kötelező karácsonyi programok és mi 10-12-en vagyunk ilyenkor. A családom legtöbb tagja nem beszél angolul, így már ezért is kívülálló lenne, engem is nagyon lekötne a fordítás. A munka miatt amúgy se tudna nagyon hazajonni, csak 2 napra de az árak is csillagászatiak. Én pedig két hétre is haza tudtam jönni. Nekem nagyon fontos hogy ilyenkor a családdal legyek, és őszintén szólva én is jobban tudok rájuk figyelni így, a barátommal pedig egész évben együtt vagyunk úgyis. Ki lehet bírni, és a külön töltött karácsony nem értékmérője a kapcsolatnak.

Beszéltem már vele arról hogy úgy érzem, nem kommunikál túl sokat de sajnos nem sikerült ebben dűlőre jutni, mert ő úgy érzi, nem sok mindent történik, nincs mit mondania, és hát ezzel én nem tudok vitatkozni...

Azért nem kérdezem meg mert annyira nem is lényeges. Majd inkább személyesen.

És igen, engem is sokszor aggaszt az ahogyan kommunikál/nem kommunikál most hogy távol vagyok de sajnos ő ilyen. Kicsit mintha lefagyna ettől a helyzettől...

És mondom próbáltam beszélni párszor erről de nem sikerült nagyon változtatni

2018. dec. 26. 12:54
 13/13 anonim ***** válasza:

De ha ilyen összeszedetten, tisztán látod a helyzetet, miért egy ilyen közegben kérdezel? Sokkal jobban megválaszoltad a magad helyzetét mint bárki itt - hisz te ismered a legjobban kettőtök viszonyát, te látod át a családi mizéria körüli okokat. Többen leírták hogy nem vezet ez sehova mert karácsonykor nem együtt vagytok - nevetséges. Mi is külön vagyunk szent este mert még nincs gyerek, igen - vállalom hogy ezért valaki elítél, hàt aztán! Mindenki csinálja úgy a karácsonyt ahogy neki a legjobb.

Ha pedig zavar, hogy a párod netán kevesebbet kommunikál veled telon, hát Istenem. Egyrészt férfi, angol és lehet jól elvolt, abban a nyugodt tudatban hogy tudja te a családi fészekben van. :)

Max jelezd neki hogy igényed lenne egy kis kommunikacióra ha van, de ahogy írtad ugyis személyesen fogod kérdezni. Az én párom sem egy nagyon “pötyögő” alkat. Első évben az volt, aztán már nem, eleinte fájt, de megszoktam és tudom nincs semmi gonosz rossz alantas gondolat mögötte. Egyszerűen ilyen. És már én is. ;)))

A gyakorisok meg sokszor nem nagyon fogalmaznak kíméletesen, sokan szerintem itt élik kifrusztráltságukat, túl személytelen ez a közeg, hogy szeretettel viseltessenek stb. ;)

2018. dec. 26. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!