Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Készítetek a férjeteknek/párotoknak ennivalót a munkába?
Ő az első szerelmi kapcsolatom.Külföldön élünk,egyetemen tanít és ugyan megoldja,mert vagy beül valahova enni,vagy rendel magának,de szeretnék neki én is csinálni és készíteni valamit,vagy akár csak kis nasikat.Van irodája,de persze kollégái is vannak...
35N, 39F
A párom is próbálkozott, de fél év alatt sikerült meggyőznöm, hogy ne pakoljon nekem kaját.
Én érzem, ép mi esne jól és azt is kb mennyi kell.
Ezt soha nem tartottam jó ötletnek, akár mennyire a szeretet kimutatásának egyik formája gondoskodás.
"ugyan megoldja"
Fantasztikus teljesítmény egy 35 éves embertől.
Nem mert nem vagyok az anyja ,nem a gyerekem készítsen magának ,a férfinak is van 2 erős keze használja. Nem vagyok a “párom” cselédje sem
N
Szerintem csinálj neki, ez kedved gesztus. Én is csináltam néha a páromnak szendvicset, vagy ha úgy főztem akkor neki is csomagoltam ebédet. (Már nem vagyunk együtt, ráadásul nagyon elfoglalt vagyok, nem is főztem rendszeresen,ha úgy van, tuti többször csomagoltam volna neki enni)
Sőt, a szüleim is szoktak kaját csomagolni egymásnak. Igen, néha apukám rakja össze anyukámnak és csinál szendvicset, neha pedig anyukám készít el mindent.
Nem olvastam végig, hogy ki mit írt eddig, de nekem az a véleményem, hogy csomagolj neki enni. Mondd neki azt, hogy szívem, jövő héten csomagolnek neked kaját, mit szeretnél? Örülnél neki? Minden nap kérsz? Milyen jellegű ételt? Aztán majd mondja, hogy mit szeretne.
Igen.
Főleg szendvicseket. Ha főtt kaját visz, azt bepakolja magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!