Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy beleszerettetek a szexpartneretekbe? Mit csináltatok?
Figyelt kérdés
2018. dec. 25. 18:49
1/11 anonim válasza:
Olyan volt, hogy a szexpartnerem szeretett belém, én menekültem előle, amikor megtudtam.
2/11 A kérdező kommentje:
1es tehat neked csak szex volt.:) persze ez a lenyege.
2018. dec. 25. 18:52
3/11 anonim válasza:
Röviden: hozzámentem és szültem egy gyereket.
4/11 anonim válasza:
Volt. Nehezen,de megszakítottam vele minden kontaktot! :)
5/11 anonim válasza:
Most keszulok neki elmondani,aztan megszakitok vele minden kommunikaciot.
Tudom,hogy neki nem kellek amugy,viszont a fajdalmat sem szeretnem,inkabb kizarom az eletembol.
6/11 A kérdező kommentje:
Ez annyira rossz!!!😭 az elején tisztázzátok, hogy csak szex, semmi érzelem. Aztán valamelyik elkezd érzelmeket táplálni a másik iránt, főként inkább a nők.
De tudod, hogy a másik fél viszont nem akar kapcsolatot, vagy csak szex miatt van veled alkalmanként.
Utolsó nagyon rossz lehet neked!
2018. dec. 25. 19:17
7/11 anonim válasza:
Én benne vagyok egy szexkapcsolatba, szerelmes vagyok a pasiba, de nem mondom el neki mert még képtelen vagyok megszakítani vele a kapcsolatot pedig ez lenne a helyes lépés, mert így sokkal több a szenvedés.
8/11 anonim válasza:
Mikor elkezdodott, kb par honapig o volt szerelmes belem, en meg eltoltam magamtol. Aztan en kezdtem megszeretni, o meg elkezdett eltolni magatol, mert tul sokaig toltam elen ot. Aztan mondom oke akkor felejtsuk el nem fekudtunk le 2 honapig, majd kozolte, hogy szeret. Mondtam hogy hat en mar nem, de egy utolsot meg szexeltunk, es en utana kezdtem el ujra ot szeretni, pedig tudtam, hogy tobb ilyen alkalom nem lesz kozottunk a korulmenyek miatt. Szar volt.
9/11 anonim válasza:
Volt. Kiléptem. Jól tettem.
N 41
10/11 anonim válasza:
Hat kerdezo, igen eleg sz.r, de ez lesz a helyes dontes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!