Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk és férfiak, amikor azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk és férfiak, amikor azt mondjátok, szeretitek az okos nőket, az vonatkozik a nálatok okosabbakra is?

Figyelt kérdés
Okos alatt nem okoskodót értek.
2018. dec. 25. 15:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Nálam okosabb, nő? hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
2018. dec. 25. 18:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Mondjuk az intelligens egy jobb kifejezés, de igen bejön mivel egyfajta pozitív töltetet biztosít arra , hogy akarjak jobbá válni / energiát fektessek a dolgokba.

De ez én vagyok , engem a kihívás/probléma mindig is motivált szóval erősen személyiség függő.

Viszont minél nagyobb különbség van értelmi szinten annál nagyobb a szakadék két ember között,de annyival nem hiszem "okosabb" tudna lenni hogy ez már zavarni tudjon.

2018. dec. 25. 19:17
 13/15 A kérdező kommentje:

„Szeretem, ha fel tudok nézni rá.”

Ilyet sem hallottam még férfi szájából, de őszintén örülök neki; ez azt jelenti, hogy olyan értékeket is keresel a társadban, amelyek túlmutatnak azon, hogy „legyen kedves, cuki és odaadó”.

„annyival nem hiszem "okosabb" tudna lenni hogy ez már zavarni tudjon.”

Azért, mert úgy gondolod, semmilyen mértékű intelligencia nem zavarna, vagy mert kétled, hogy létezne nálad SOKKAL okosabb ember/nő? :D

Egyébként az általános tapasztalatom nekem is az, hogy inkább rivalizálni kezdenek a férfiak az ilyen nőkkel, mintsem összejönni akarnának velük. Az ultimate ütőkártyájuk (miután az érveik már elfogytak) jellemzően a „b@$zatlan p!c$a” vagy a „biztosan menstruál”. És nem, nem én vagyok a kérdésben szereplő „okos nő”, sok ilyet hallottam/láttam/olvastam már.

2018. dec. 25. 21:24
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Biztos van nálam "okosabb" nő nem is egy , viszont annyival okosabb , hogy ne tudnám megérteni a gondolatait/gondolkodás módját/nézeteit viszont szerintem már kevés (intellektuális szempontból).
2018. dec. 26. 00:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint, de lehet h csak én fogtam ki olyanokat, akik először imádják, aztán egy idő után zavarja őket h okosabb nő vagyok az átlagnál és kisebbségi komplexus tör elő a pasiban, holott szerény vagyok, nem kérkedek.
2018. dec. 26. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!