Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használjátok azt a kifejezés, hogy a "párom"?
Miért nem jó a barátom/férjem, barátnőm, stb...
Egyszerűen (nekem) visszataszító.
23L
Miért foglalkozol azzal,hogy ki hogy hivja a partnerét?!
Sosem értettem miért kell egyeseknek másokkal foglalkozni, nekem is sokminden visszataszitó mégsem foglalkozom másokkal. Eléggé szar életed lehet
#18 akkor mondja úgy pl hogy katival a barátnőmmel ezt csináltuk stb
Akkor tudni fogja. Amugy is kapcsolaton belül értettem a gáz becézgetéseket
Egyszerűen rosszul vagyok tőle. Nem szeretem ha az illető akivel együtt vagyok azt mondja NEKEM hogy kedvesem, kicsim , életem, cicám, stb ( több nem jut eszembe nem ismerem annyira ezeket a becézgetéseket)
Én meg végképp nem szeretem ezeket mondani egyszerűen nem megy gáznak érzem nem tudom ki mondani nekem kínos és ciki. Romantikus sem vagyok lehet azért sem megy. Párom szo se megy. Nem szeretem. Nem zokni meg cipő vagyok hogy párom legyen. Egész ember vagyok.
N24
#22 és akik értetlenkednek. Tudtommal ezen az oldalon kérdéseket tehetünk fel, amikre választ kaphatunk. Más szemszögből is rátekinthetünk egy témára, így formálhatjuk véleményünket vagy jobban megérthetünk másokat. Most épp felmerült bennem ez a kérdés és gondoltam kiírom. Ennyi.
Én pl kevésbé találom már visszataszítónak a párom kifejezést (bár használni továbbra sem fogom), köszönhetően az értelmes válaszolóknak.
Kérdező!
Gondolom h felteszel egy kérdést,nem muszáj pozitivan hozzászólni,azaz BÁRKI hozzászólhat bármit. Ha ezt nem tudod elfogadni,sajnállak a kis sz@r életeddel együtt.
Kérdező, nagyon befolyásolható vagy.
Ha a többség a sz..rból készült kajára azt mondja, hogy finom, akkor ezek szerint a végén neked is finom lesz.
A barátom túl semmitmondó, vőlegény kilőve, mert nem az, kedvesem nyálas, regényes. A szeretőm esetünkben nem fejezi ki azt, amit érzünk. Számomra a párom fejezi ki a legjobban hogy ki is ő nekem. A másik felem. Ha ő beszél rólam másnak, ő is úgy emleget, hogy a párom.
Hosszú évek óta együtt vagyunk, egyébként felesége van😁 pontozhattok.
Igaza van a kérdezőnek. A kérdésre válaszolni kell érdemben, nem pedig kritizálni azt. Ha valaki szerint idióta a kérdés, akkor lépjen tovább.
"ha választ írsz, tartsd be a következőket:
Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!
Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!
Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt! Ha egyetértesz a véleményével, értékeld válaszát!
Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!
A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozás/termék/weboldal népszerűsítéséért, reklámozásért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!
Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük."
#29 Abban igaza van, hogy bárki hozzászólhat, bár azt nem értem miért kell sértegetni. De hagyd, akivel nem lehet értelmesen beszélni, nem kell erőltetni.
#27 Kérdeztem. Válaszokat kapok, új információkat. Ezeket feldolgozom és kiértékelem magamban. Nem feltétel nélküli elfogadásról van szó.
Mindenkit felpontoztam aki elmondta, hogy áll hozzá a párom kifejezéshez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!