Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért használjátok azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért használjátok azt a kifejezés, hogy a "párom"?

Figyelt kérdés

Miért nem jó a barátom/férjem, barátnőm, stb...

Egyszerűen (nekem) visszataszító.

23L

2018. dec. 23. 10:21
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
85%

Én éppenséggel azért, mert nem akarok fűnek-fának coming outolni. A "párom" szó használata után lényegesen kevesebben kérdezősködnek tovább, mintha azt mondanám, hogy barátnőm van.

N

2018. dec. 23. 10:35
 12/35 anonim ***** válasza:
31%

Ezt én sem értettem soha. Én egy egész ember vagyok nem fél ember ,hogy párom legyen. Azért sem szeretem a párom kifejezést mert túl nyálas ,gej.

Másik amitol rosszul vagyok a becezgetesek : kicsim , drágám , cicám , stb

Nem szertem ha becezgetnek van nevem hívjon úgy az illető akivel együtt vagyok.

N24

2018. dec. 23. 10:47
 13/35 anonim ***** válasza:
71%

Nekem meg a férjem/feleségem visszataszító.

Nem vagyunk egyformák.

2018. dec. 23. 10:47
 14/35 anonim ***** válasza:
76%
Azért, mert komolyabbnak hat, mint a barátom/barátnőm - holott ugyanaz. A “férjem”-et azért nem használom, mert sokak szemében dicsekvésnek tűnik; mintha valamiféle érdem, vagy teljesítmény lenne az a szimpla tény, hogy férjnél vagyok. Kaptam már negatív visszajelzéseket ezzel kapcsolatban... szal maradok inkàbb a “párom”-nál, azt papírral/papír nélkül bátran használhatja mindenki, és ebbe még nem magyaráztak bele dicsekvést - vagy mit. ;)
2018. dec. 23. 10:56
 15/35 A kérdező kommentje:
Nem probléma nekem, csak érdekelt mások véleménye. Sok értelmes választ kaptam, köszönöm szépen!
2018. dec. 23. 11:03
 16/35 anonim ***** válasza:
88%

"Nem szertem ha becezgetnek van nevem hívjon úgy az illető akivel együtt vagyok."

Ha olyan valakinek mesél egy sztorit, aki nem ismer téged, az meg találja ki egy keresztnévből, hogy milyen relációban vagytok. :)

2018. dec. 23. 11:04
 17/35 anonim ***** válasza:
85%
Nem szerettem ezt a kifejezést, de itt rászoktam mert a társam túl ódivatúnak tűnt, a barátom-barátnőm pedig nem fedi pontosan azt amikor már együtt vagytok jóban rosszban. Vagy de? Nem tudom :)
2018. dec. 23. 11:09
 18/35 anonim ***** válasza:
90%
En azert hasznalom, mert nem vagyok 14-15 eves, hogy pasim, pasikam, faszim, baratomat mondjak. Nalunk ezek a komolytalan tinikapcsolatokra utalnak. Viszont meg nem a ferjem, ugyhogy ez maradt.
2018. dec. 23. 11:13
 19/35 anonim ***** válasza:
84%

Nekem tetszik.

Pont azért, amiért a zokninak is van párja. 😉 Benne van, hogy vele illek össze, számomra különleges, és sok bennünk a hasonlóság. Mi passzolunk össze.

A barát nekem haver, vagy komolytalan kapcsolat.

Férjnek hívni valakit, aki nem az, egyszerűen ciki.

Ha azt mondom, hogy Jakab, akkor meg nem tudja egy idegen, hogy kiről van szó.

2018. dec. 23. 11:17
 20/35 anonim ***** válasza:
87%
Egy csomó ember csinál olyan dolgokat, ami NEKEM nem tetszik, és nem érdekel.
2018. dec. 23. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!