Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használjátok azt a kifejezés, hogy a "párom"?
Miért nem jó a barátom/férjem, barátnőm, stb...
Egyszerűen (nekem) visszataszító.
23L
Én éppenséggel azért, mert nem akarok fűnek-fának coming outolni. A "párom" szó használata után lényegesen kevesebben kérdezősködnek tovább, mintha azt mondanám, hogy barátnőm van.
N
Ezt én sem értettem soha. Én egy egész ember vagyok nem fél ember ,hogy párom legyen. Azért sem szeretem a párom kifejezést mert túl nyálas ,gej.
Másik amitol rosszul vagyok a becezgetesek : kicsim , drágám , cicám , stb
Nem szertem ha becezgetnek van nevem hívjon úgy az illető akivel együtt vagyok.
N24
Nekem meg a férjem/feleségem visszataszító.
Nem vagyunk egyformák.
"Nem szertem ha becezgetnek van nevem hívjon úgy az illető akivel együtt vagyok."
Ha olyan valakinek mesél egy sztorit, aki nem ismer téged, az meg találja ki egy keresztnévből, hogy milyen relációban vagytok. :)
Nekem tetszik.
Pont azért, amiért a zokninak is van párja. 😉 Benne van, hogy vele illek össze, számomra különleges, és sok bennünk a hasonlóság. Mi passzolunk össze.
A barát nekem haver, vagy komolytalan kapcsolat.
Férjnek hívni valakit, aki nem az, egyszerűen ciki.
Ha azt mondom, hogy Jakab, akkor meg nem tudja egy idegen, hogy kiről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!