Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok! Ti együtt készültök a Karácsonyra? 😔
Minden előkészületet lehetőleg együtt végeztek? Nálatok hogy működik?
Én személy szerint most kissé szomorúnak érzem magam, mivel épp egyedül bíbelődök a mézeskalácsokkal. A párom kint mossa az autókat...
Elkapott egy olyan érzés, hogy sokkal jobb lenne ha együtt mázolnánk, hisz milyen jó móka és közben együtt is lennénk. De neki nem volt kedve hozzá azt mondta inkább autót mos.
Végülis lehet hogy a férfiaknak ez nem is annyira mókás... De mégis fura érzés itt egymagamban készülődni, sütni főzni.
Ti mit gondoltok erről? Próbáljam meg másképp felfogni és nézzem azt hogy legalább ha végzek együtt töltjük az ünnepet? 22 n
Együtt is, meg nem is.
Nálunk furán alakulnak a dolgok, tegnap estig mind a ketten dolgoztunk, én ma még húzom az igát a gyerekkel az irodában, a férjem nekiállt a takarításnak. Amíg megcsinálja, addig mi itt végzünk, és megcsináljuk a nagybevásárlást is. Szóval mi a mai napot külön töltjük. Holnap viszont együtt fogunk főzni, pakolni, stb.
Nálunk én vagyok a karácsonyosabb de bevonom őt jópár dologba, pld a műfenyőt hogy csavarozza össze, vásároljon be, főzésnél dolgozzon a kezem alá, terítsen meg, hozza be a díszeket...
Nekem a főzés és a karácsonyfa díszítés is alapjáraton meditatív dolog, szeretem egyedül csinálni, zene vagy film a háttérben, a végeredményt meg úgyis együtt csodáljuk.
Megvesszük közösen a kajának valót.
Ma apósomhoz átment főzni-sütni.
Holnap itthon ugyanez, èn messziről elkerülöm a konyhát, utálok főzni, inkább Facebook-ozok :)
Tálalásnál és mosogatásnál segítek, a fát az asszony feldíszítette.
Oszt jöhet a Jézuska! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!