Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A "Me Too" mozgalomnak lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "Me Too" mozgalomnak lehet a célja, a férfiak lejáratása?

Figyelt kérdés
Meddig lehet fokozni még ezt, mert ha mélyebre megyünk minden férfi eröszakot követ el a nő ellen, csak kérdés mit tekintünk a nő felé közeledésben privát szféra "megsértésnek"
2018. dec. 23. 08:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%
Ha a férfi nem lejáratása miatt aggódsz csak menj fel bármelyik híroldal bűnügyi rovatába és a metoo lesz a legkisebb bajod.
2018. dec. 23. 10:51
 12/28 anonim ***** válasza:
0%

"Ha a férfi nem lejáratása miatt aggódsz csak menj fel bármelyik híroldal bűnügyi rovatába és a metoo lesz a legkisebb bajod."

Ezzel jó nagy butaságot mondtál ugye tudod?

Ennyi erővel menj fel a rosszlányok.hu-ra és a női nem lejáratása is megtörtént.

Én nem gondolom, hogy egy pár tucat prosti/bűnöző miatt egy egész nemet meg kellene bélyegezni. Szomorú, ha te így látod.

2018. dec. 23. 11:13
 13/28 anonim ***** válasza:
13%
Addig amíg arról szólt amiről kellett, helyes dolognak tartottam. Viszont sokan csak a 3 perc hírnévért, pénzért, figyelemért álltak nyilvánosság elé, ami miatt felhigult ez az egész. És az ilyen nőtársaimban ez az undorító, hogy olyat állítanak ami meg sem történt velük. Emiatt pedig az emberek komolytalannak, feleslegesen felfújt dolognak tartják már ezt a kezdeményezést. Én sem hestegeltem, mert régen történt, senki nem tud róla, soha nem fogom nagy dobra verni. Nem tehetem nem megtörténtté és ez a lényeg. Akkor minek kiálltsam ki? Megbírkóztam vele, nem lenne jobb ha kitudódna, sőt. Senki ne sajnáljon le, és főleg ne vádoljanak azzal hogy akkor kellett volna kinyitni a szám, amikor megtörtént. Igen. Valószínűleg egy 7 éves gyerek akinek azt mondják ccsssttt nem mondhatod el senkinek, biztos szólni fog...
2018. dec. 23. 11:17
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi a bajod a prostikkal? Pénzért nyújtanak szolgáltatást, senkit nem csapnak be, eroszakolnak meg.

De ha már szerinted ez lejaratas, akkor ugyanígy a férfiak lejaratasa is, hogy igénybe veszik ezt a szolgáltatást.

2018. dec. 23. 11:46
 15/28 anonim ***** válasza:
0%

Ma is megállapíthatjuk, hogy a 11-es és a 12-es comment pontozása alapján nem túlzás állítani, hogy a hölgyek nagy része tényleg nem vitaképes, és maximum ezért érdemes velük lenni

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2018. dec. 23. 11:47
 16/28 Gyépésmérnök ***** válasza:
13%
Nem a hölgyekkel van a baj, hanem a feministákkal akik elárasztották ezt az oldalt. Vitatkozni nem mernek mert az "érveik" gyenge lábakon állnak. Inkább pontoznak. Noket
2018. dec. 23. 11:52
 17/28 Gyépésmérnök ***** válasza:
0%
Nem a hölgyekkel van a baj, hanem a feministákkal akik elárasztották ezt az oldalt. Vitatkozni nem mernek mert az "érveik" gyenge lábakon állnak. Inkább pontoznak. Nőket es manginákat felfelé, őszinte véleményeket lefelé. Csak velem rábsztatok, femcsik, mert engem nem érdekel :)
2018. dec. 23. 11:54
 18/28 anonim ***** válasza:
13-as vagyok. Én személy szerint nem pontoztam senkit. Se fel, se le.
2018. dec. 23. 11:55
 19/28 anonim ***** válasza:
69%

A rosszlányok.hu marha jó érv, mert a prostitúció kizárólag azért létezik, mert igényetek van rá.

Érdekes megnézni, hogy olyan országokban, ahol teljesen legális a prostitúció, ott jóval magasabb az emberkereskedelem is, hiszen olyan helyeken tényleg minden férfi alanyi jogának érzi, hogy kikölcsönözhesse egy másik ember testét, szóval a kereslet jóval felülmúlja a kínálatot, amit valahogy pótolni kell.

Érdekes gondolat továbbá, hogy a férfi erőszakot egy szinten emlegeted egy, a nők által nyújtott szolgáltatással. Tényleg nincs különbség a kettő súlyosságát illetően a szemedben? Nekem pl a szexet árulók azzal vannak egy szinten, aki igénybe veszi a ezt a szolgáltatást, a bűnözők viszont egy teljesen más szinten vannak.

És csak arra akartam rámutatni, teljesen felesleges dolog aggódnotok a metoo miatt, miközben büszkék vagytok arra, hogy ti "írtátok a történelmet" (= a civilizáció kezdetéig visszanyúló, mái napig tartó háborúsorozatot indítottatok, és mindenkit erőszakkal elnyomtatok, akit tudtatok) és azt is büszkeséggel szoktátok említeni, hogy bennetek "vadász gének" vannak, ami azt jelenti ugye, hogy ti nem féltek odavágni, ha pl meg kell védeni a családotokat, vagy mittudomén, de az ezzel járó negatívumokat már nem akarjátok magatokra vállalni; nevezetesen, hogy teljesen mindegy, hogy melyik országba mész, a barbároknak nézett afrikaiaktól és közel-keletiektől kezdve a hű-de-civilizált nyugatig a bolygó minden egyes pontján ti vezetitek a nemi erőszak, pedofília, bestialitás és egyéb erőszakos bűntettek listáit.

Emiatt nem aggódsz, csak amiatt, hogy fél éve volt egy olyan hét, amikor kitálalt egy rakat nő arról, hogy mi történt vele? Mert lássuk be, nagy rá a valószínűsége, hogy a beszámolók jelentős része - ha nem is mind - igaz.

Ha a lejáratás miatt aggódsz, akkor hallgasd meg, hogy az anyukák nagy része mit mondd, az alsós kislányának, amikor az először kezd el egyedül járni az iskolába. Mert ilyenkor azt magyarázzák el, hogy milyen viselkedésre kell figyelnünk tőletek, ami gyanús lehet, és azt, hogy hogy menekülhetünk el előletek.

Az pl nem lejáratás, hogy az apák nagy részének az a legnagyobb rémálma, hogy a lánya belép a tinikorba?

Az emberiségnek a többi fajhoz képest nincs természetes ragadozója, amitől tartanunk kéne, és ha már egy ekkora kiváltságunk van, akkor nem kéne félnünk semmitől. De mégis félünk; nőknek is, férfiaknak is és gyerekeknek is egyaránt van félnivalója, nem mástól, mint a fajunk férfi tagjaitól. De ja, a metoo a lejáratás.

Hasonlítsd ezt nyugodtan a rosszlányokhoz, de soha nem lesz egy szinten vele.

2018. dec. 23. 13:37
 20/28 anonim ***** válasza:

Amikor az utóbbi időben kiderült, hogy maga Asia Argento is zaklatott egy fiatal férfiszínészt, őt is ugyanolyan, a karrierjét súlyosan érintő kizárásos szankciók érték, mint a többi férfi zaklatót, teszem hozzá, megérdemelten.

Kevin Spacey kizárólag férfiakat zaklatott sorozatban, a karrierjének lényegében vége.

2018. dec. 23. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!