Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változik meg a férfiak személyisége?
Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja ismerkedtem meg egy sráccal.
Szimpatikus, ahogy ír, semmi nyálas sablon stb.
Miután találkoztunk párszor, meg le is feküdtünk valami megváltozott benne.
Kicsit olyan érzésem van, mint aki "egy falat épít maga köré". Keres, meg érdeklődik... de konkrétan a kommunikációnk= 0-val.
Pl. Eddig megosztott szinte mindent, mit csinált, hova megy stb. Most semmit, csak nem ér rá.
Én nem kérdezem meg, hogy mi dolga van, mert nem vagyunk együtt...
Viszont nekem ez fura.
A szex nagyon jó, szóval az sem lehet gond...
Férfiak mikor léptek vissza ilyen "szintre"?
2018. dec. 22. 13:05
21/21 anonim válasza:
Mindenki bedobálja a véleményét, de a legjobb, ha leülteted magaddal szemben, elmondod, hogy mit látsz, mit érzel és megkérdezed, hogy szerinte mi a helyzet. Nincs két egyforma ember, így lehet, hogy ilyen személyiség, lehet, hogy tényleg nem akar több energiát ebbe beletolni, lehet, hogy csak teret akar hagyni...kérdezd meg tőle és elválik. Ha pedig ez így neked kevés, akkor szólj neki és próbáljatok közös nevezőre jutni, ellenkező esetben csak időpocsékolás, mert előbb-utóbb úgyis szétmentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!