Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért változik meg a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változik meg a férfiak személyisége?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja ismerkedtem meg egy sráccal.

Szimpatikus, ahogy ír, semmi nyálas sablon stb.

Miután találkoztunk párszor, meg le is feküdtünk valami megváltozott benne.

Kicsit olyan érzésem van, mint aki "egy falat épít maga köré". Keres, meg érdeklődik... de konkrétan a kommunikációnk= 0-val.

Pl. Eddig megosztott szinte mindent, mit csinált, hova megy stb. Most semmit, csak nem ér rá.

Én nem kérdezem meg, hogy mi dolga van, mert nem vagyunk együtt...

Viszont nekem ez fura.

A szex nagyon jó, szóval az sem lehet gond...

Férfiak mikor léptek vissza ilyen "szintre"?

2018. dec. 22. 13:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%
Ha ez egy szexkapcsolat, akkor nem kell feltétlen csicseregnetek. Ha viszont nem az, akkor meg kéne beszélni hányadán álltok. Nem volt erről szó?
2018. dec. 22. 13:09
 2/21 anonim ***** válasza:
2%
A kezdeti fellángolás megvolt, de nem alakult szerelemmé. Emiatt ne magadat emészd, nem a te hibád, ez vagy kialakul, vagy nem. Az is lehet, hogy nics kész egy komoly kapcsolatra és megijedt az elköteleződéstől(ilyen velem is elő szokott fordulni).
2018. dec. 22. 13:10
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
#2 Ha valaki komoly kapcsolatot akar, az szex után sem fog lelépni.
2018. dec. 22. 13:11
 4/21 A kérdező kommentje:

Tisztáztuk, hogy komoly kapcsolatot keresünk.

Ha le akarna vakarni, nem keresne

5/21 anonim ***** válasza:
50%
Már csak arra kellesz neki hogy kiürítse a zacsiját. Ha tele van akkor hív téged, egyébként le vagy tojva. Belerakott abba a kategóriába, ahol bármikor megkaphat egy p*ncit ha éppen kedve szottyan. Te neked meg jó is ez.
 6/21 anonim ***** válasza:
92%
Nem a személyisége változott, hanem a hozzáállása. Megkapott + elmúlt az újdonsága varázsa.
2018. dec. 22. 13:12
 7/21 anonim ***** válasza:
82%
Aha, komolyat... ne adj neki puncit 1 hónapig, meglásd hogy fog kedveskedni ismét.
2018. dec. 22. 13:12
 8/21 anonim ***** válasza:
82%
Valószínűleg csak szex kell neki a többi csak szöveg volt mellé!
2018. dec. 22. 13:13
 9/21 anonim ***** válasza:
11%

Szia,

Ugyanebben a helyzetben vagyok én is. Nem akarok a nyakára ülni a lánynak, - főleg, mivel sokat dolgozik - nem akarom elűzni azzal, hogy még több időt töltenék vele.

Ha gondolod, részletezheted privátban a történeteteket.

2018. dec. 22. 13:28
 10/21 anonim ***** válasza:
93%
Nem változik meg, csak leesik az álarc, amit felhúztatok az ismerkedés elején, hogy megfeleljetek egymásnak. De miután megkaptátok, amit akartatok, már nem fogtok energiát ölni abba, hogy hordjátok az álarcot, ami aztán leesik, és megmutatkozik a valóság.
2018. dec. 22. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!