Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért hiszik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért hiszik, hogy velük nem történhet meg?

Figyelt kérdés

Sok nő teljesen lefagy és akár egy életre belerokkan, ha a pasija elhagyja terhesen vagy babával, de sokan még a megcsalást is csak egy életre szóló traumával vészelik át.

De miért?

Miért gondolja azt egy nő, hogy majd pont vele nem történik ez meg? Miért hiszik, hogy pont az ő pasijuk nem tesz ilyet?

(Miközben, ha meg egy őszinte pasit találnak, aki nyíltan bevallja, hogy nem kell neki puja és szeret csajozni, na azt meg leköpik.)

2018. dec. 21. 13:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%

Gyereket (puját) nem szeretnék így olyan férfival jövök össze aki szintén nem szeretne

Soha nem gondoltam azt ,hogy velem nem történhet meg az hogy megcsalnak

Ez sajnos benne van midnen kapcsolatnal ,hogy esetleg meg történik

N24

2018. dec. 21. 13:57
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

És neked ez miért probléma? Ha nem kell gyerekes nő, ignoráld őket.

Én is egyedül maradtam, igaz nem terhesen, hanem 4 éves gyerekkel. Egy ideig egyedül voltam, majd lett újra párom, aki már a férjem 8 éve. Ha egy pasi azt mondta nekem, hogy nem kellek neki, mert van gyerekem, akkor nem köptem le, totál semleges volt, mivel nem egymást keressük. Szerintem egy anyuka sem bánja, ha a csajozós pasik elkerülik.

2018. dec. 21. 15:14
 13/18 anonim ***** válasza:
39%

"Hiába a párod a környék legjobb olasz éttermének séfje, ha megkívánsz egy gyrost vagy sushit, akkor elmész máshol és megeszed."

Csak a kajáknak nincsenek érzelmeik, azt hittem, ez köztudott.

2018. dec. 21. 15:34
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
#8 örülhetsz, hogy ilyen odaadó a pasi, mert a gyerektartás kiszabható maximuma ugye 40 ezer körül van, ami egy vicc.
2018. dec. 21. 15:53
 15/18 anonim ***** válasza:
69%

"mert a gyerektartás kiszabható maximuma ugye 40 ezer körül van"

Ezt a hülyeséget honnan szeded? Én is többet kapok.

2018. dec. 21. 16:01
 16/18 anonim ***** válasza:
33%

A gyerektartás tudtommal az illető fizetésének 33%-a.

Egy étel nem egyenlő egy megcsalással. Az a férfi, aki félrelép kapcsolat alatt, az hagyján, hogy nem szereti, de nem is tiszteli azt, aki a párja vagy gyermekének anyja.

2018. dec. 21. 16:14
 17/18 anonim ***** válasza:
20+házasság után a férjem szeretőt tartott. A r... kitálalt. Eleinte én is traumaként éltem meg, de azóta rájöttem, hogy ilyenek az emberek. Csalnak, lopnak, hazudnak, ha az érdekük úgy kívánja. A férjem azóta is bánhatja, hogy velem kezdett. Vagyon megosztás után mehet újra ku..vázni, ha akar. Nagyon szereti a pénzt... Hát most elveszem azt amit annyira szeret. Ő úgy gondolta jogában áll engem megcsalnia. Én úgy gondolom, érvényesítem a jogaimat. És nem tud csinálni semmit, mert gondoskodtam UTÓLAG róla, hogy tudja meg, hogy nem vagyok senkinek a játékszere!
2018. dec. 22. 10:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Karma visszaüt kérdező... Így vagy úgy 🤘
2018. dec. 22. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!